Lady Lee srpska Dženifer Lopez!

Lady Lee srpska Dženifer Lopez!

Stars -
Lidija Popović, čije je umetničko ime Lady Lee, prva je Srpkinja koja je na dobrom putu da elektro-haus pesmama na engleskom jeziku osvoji tržište van granica Srbije

Srbija je dobila svoju Džej-Lo! Lady Lee objavila je hit singl "Romeo", kojim osvaja svetske top-liste. Lidija Popović, čije je umetničko ime Lady Lee, prva je Srpkinja koja je na dobrom putu da elektro-haus pesmama na engleskom jeziku osvoji tržište van granica naše zemlje.

Posle singla "Romeo", koji kao autori potpisuju Marko Kon i Ana Stanić, ona započinje saradnju sa producentima iz Rumunije koji su zaslužni za svetski uspeh Ine!

"Kada nešto mnogo voliš, ne postoje granice. Mislim da ću napraviti put za buduće generacije i dokazati sebi i ostalima da je moguće biti iz Srbije i napraviti inostranu karijeru ili hit na engleskom jeziku", kaže Lady Lee.

Ona dodaje da joj laska poređenje sa Dženifer Lopez -Lo."Obožavam je jer je u isto vreme dobar izvođač i igračica, koja ume da napravi dobru atmosferu na sceni. To je veoma važno, jer danas nije dovoljno samo lepo izgledati i pevati - ceo paket je bitan! Svakodnevno se usavršavam i pevački i igrački, nadam se da će moja publika to ceniti", poručuje Lady Lee.

http://www.youtube.com/watch?v=_mI2hWrJSmc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja