Goca Tržan: Ja nisam vrhunska pevačica, Ivana Peters je najbolja!

Goca Tržan: Ja nisam vrhunska pevačica, Ivana Peters je najbolja!

Stars -
Pevačica je pričala i o tome kako bi želela da Leni rodi brata ili sestru, a ako se to ne ostvari u naredne 3, ili 4 godine, usvojiće dete.

Goca Tržan gostovala je u emisiji "Dobro veče, Srbijo" kod svoje prijateljice Jelene Bačić Alimpić.

Pevačica je tom prilikom pričala o svojoj karijeri, ćerki Leni, ali se osvrnula i na svoj razvod za koji je rekla da joj je bio jedan od najtežih trenutaka u životu.

Goca je ispričala koliko joj znači prijateljstvo sa Ivanom Peters sa kojom je pevala u grupi "Tap 011". "Ivana je daleko najbolji vokal u Srbiji. Ja nisam vrhunska pevačica, ali sam vrhunski interpretator. Ja se ne obraćam velikom broju ljudi, već samo onima koji me razumeju.", rekla je Goca.

Ona je iskoristila priliku i da pohvali emisiju "VIP Room". "Konačno i pop izvođači da imaju svoju emisiju. Sve je glamurozno, veliko, lepo. Narodnjaci imaju Grand i mnoge duge emisijie. Hvala i Bošku Jakovljeviću koji je insistirao da se ovo ostvari."

Takođe, pričala je i o tome kako bi želela da Leni rodi brata ili sestru, a ako se to ne ostvari u naredne 3, ili 4 godine, usvojiće dete. "Ako bude trebalo da se udam, nije problem. Volela bih da Lena ima brata ili sestru jer ja imam brata sa kojim sa bliska i volela bih da i ona ima to. Nije sebično dete.", rekla je Tržanova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track