Topić: Ukućani nisu moj nivo   Željko: Topiću, ti si matorac!

Top ne izlazi sa svakim

Topić: Ukućani nisu moj nivo Željko: Topiću, ti si matorac!

Stars -
Dragutin na Fejsbuku napisao da se ne pojavljuje u javnosti s ostalim učesnicima „Velikog brata“ jer „bira društvo“, a Stojanović mu odgovorio da im nije ni potreban u provodu

Dragutin Topić, drugoplasirani takmičar „VIP Velikog brata“, ne želi da se viđa s ostalim učesnicima rijalitija, s kojima je šest nedelja bio izolovan u kući na Košutnjaku.Razlog za to je, kako kaže, taj što on bira društvo.- Mnogi me pitaju zašto ne gostujem s ostalima na televiziji i po splavovima. Pa, recimo da biram društvo - napisao je Topić na Fejsbuku.S obzirom na to da mu očigledno nije smetalo da se s tim istim društvom nađe u rijalitiju, pozvali smo ga da vidimo šta se desilo u međuvremenu.- Ja sam u „Velikom bratu“ bio zbog sebe i provodio sam vreme sa samim sobom. Hteo sam nešto da pokažem i mislim da sam u tome uspeo. Svi ukućani su mi dragi, krasni i ni na koga nisam kivan. To sam napisao svojim prijateljima. Ja se ne pojavljujem na splavovima - kada bih to radio, to ne bih bio ja - rekao je Topić za Kurir. Njegovo pisanje nije iznenadilo Željka Stojanovića, kojeg ne čudi što Top neće s njima u društvo, jer smatra da mu tu i nije mesto.- On nije naše godište, čovek ima 44 godine, kući su mu trudna žena i dete. Samo neka njemu bude lepo. Šta će on sa nama?!

On voli da leže ranijeUroš Ćertić je siguran da Top nije mislio na njega.- Znam da ne misli na mene. Žena mu je u šestom mesecu trudnoće i prija mu kućna atmosfera, voli ranije da legne da spava. Njemu je nezamislivo da dođe kući u devet ujutro. Mi se promovišemo i volimo da izlazimo. Zam da nije mislio na mene jer ja nisam neki blejač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja