FARMA DUELISTI: Saška, Jovana i Bebi Dol idu u izolaciju
Foto: Youtube

FARMA DUELISTI: Saška, Jovana i Bebi Dol idu u izolaciju

Stars -
U izolaciju idu Jovana, Saška i Bebi Dol

Ovonedeljne sluge su bile Saška Karan i Era Ojdanić, a Jovana je direktno nominovana od strane Zadruge jer je sakrila bubicu Eri.

Duelisti su Saška, Jovana i Bebi Dol.

Saška je rekla da je teatralna i da je to možda deo njene igre. Era je rekao da je izuzetno zadovoljan kako je reagovala Radojka i poželeo Filipu M. i Akiju da oni dožive karijeru Ere Ojdanića, ostalim ukućanima je poslao poljubac.

Sluge su se potrudile i sa pijace donele dosta namirnica, iako su se i Era i Saška zameiri Radojki.

Podsetimo, Jovana je direktno nominovana jer je sakrila bubicu Eri Ojdaniću što je najstrože zabranjeno.

Vesna Rivas je upozorila Eru da će njemu dati štapić, i to je i uradila. Aki je rekao da sa Saškom sada ima korektan odnos. "Sa Erom sam bio u korektnim odnosima, ali me je izvređao i moram njemu da dam štapić." Milan Tarot se šalio kao i svaki put, ali je Eri dao štapić. Filip Mitrović rekao da sa Saškom imao ok odnos oduvek, ali i da je rekao Eri da mu neće dati štapić, međutim, predomislio se i dao mu štapić jer ga je nazvao nedonošče.

Ljuba je rekla da je jedina razlika između dvoje sluga je što je sa Erom bliža. Rekla je da će dati Saški štapić jer Era ima mnogo štapića trenutno. Bebi Dol je dala štapić Eri, rekla je da se solidarisala sa ženskom ekipom. MIki Mećava je napomenuo da je u odličnim odnosima i sa Saškom i sa Erom, dao je štapić Saški.

Danijel je rekao da mu je Era uvek pružao podršku, ali da se promenio otkad je izašao sa Farme. Za Sašku je rekao da se dosta promenila i da je počela da svađa i zato daje njoj štapić. Goca Božinovska je rekla da se druži i privatno sa Erom, da je on vredan i radan čovek, što bi mogla i za Sašku da kaže, međutim daje Saški štapić.

Stanija rekla da je sa oboma imala sukob, ali da je Era Ojdanić dobar čovek. Rekla je da Saška ogovara svuda i da su se sprijateljile, ali da mora da joj da štapić jer ne prestaje da priča o njoj. Filip rekao da je Saška bila perfektna na početku, ali da se kasnije sa svima posvađala i da mu to smeta. Za Eru je rekao da mu je mnogo drag i da nisu imali nikad svađu nijednu, dao je Saški štapić.

Ša je rekao da obožava Eru, a da je sa Saškom imao svađe konstantne, dao joj je štapić. Memo je rekao da je Era human i da je veliki čovek i da mu je drago što je pokazao da može da zaplače, on je šoumen, znam da je ostavio kod kuće 100.000 evra da ljudi glasaju za njega, dao je Eri štapić.

Ekrem je rekao da je Saška bila odlična prema njemu. A Era voli da pravi šou. Dao je štapić Saški. Radojka je rekla da je Era mnogo vredan da ona nema reči. Za Sašku je rekla da joj je bila kao najbolja drugarica dok se nije promenila i da je najverovatnije to zbog Zorice Marković, dala je štapić Saški.

http://www.youtube.com/watch?v=hVNnVjs4Hkw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track