Pogledajte kako izgleda Sloba Vasić posle nesreće!

Pogledajte kako izgleda Sloba Vasić posle nesreće!

Stars -
Evo, nije bas lep prizor, ali čisto da ne mislite da neću da podelim sa vama... A i da opravdam sebe za to sto nisam odgovarao... Biće sve dobro, napisao je Sloba

Sloba Vasić, Zvezda Granda, jedan je od učesnika u udesu koji se juče dogodio na auto-putu Novi Sad - Subotica. Pevač je postavio svoju fotografiju posle nesreće na svom profilu na Fejsbuku.

"Evo, nije bas lep prizor, ali čisto da ne mislite da neću da podelim sa vama... A i da opravdam sebe za to sto nisam odgovarao... Biće sve dobro.", napisao je Sloba ispod fotografije.

On se, takođe preko Fejsbuka, obratio svojim fanovima i prijateljima. "Ljudi, samo da Vam se zahvalim na lepim rečima, i pruženoj podršci, meni je malo bolje i oporavljam se lagano.... Nisam mogao da odgovaram nikome i da pišem, jer nisam bio baš u stanju, ali biće sve ok. Najbitnije je da ja i dalje imam priliku da vam pišem, tj.da sam živ kao i svi koji su se našli u nezgodi, a ostalo će sve doći na svoje.... Hvala još jednom na pruženoj podšci i što ste uvek uz mene.", napisao je Sloba.

Podsetimo, vezde „Granda“ Slobodan Vasić (22) i Milan Dinčić Dinča (27) povređeni su juče u 14 sati u udesu koji se dogodio na auto-putu Novi Sad - Subotica kod Bačke Topole!

Dinčić i Vasić, zajedno s još dve povređene osobe, prevezeni su u subotičku Opštu bolnicu, gde su im lekari, srećom, konstatovali samo lakše povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track