Najnovije vesti

Emina Jahović prvi izabrani član žirija rijalitija Voice!

Emina Jahović prvi izabrani član žirija rijalitija Voice!

Stars
Emina Jahović je prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija ''Voice''. Ovaj šou s emitovanjem kreće od septembra na ružičastoj televiziji, koja je za njega kupila licencu

Emina Jahović veoma vredno radi. Osim toga što je izbacila singl i na srpskom i na turskom jeziku, snimila spot za obe verzije, lepa pevačica snima i novi album. Materijal je pri kraju, a novi CD izdaće ''Siti rekords''.

Ali, tu nije kraj njenim aktivnostima! Ona je poslednjih nekoliko dana provela u razgovorima sa Milicom Mitrović, te su ove dve dame pregovarale o saradnji na nekoliko različitih polja.

Emina Jahović je prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija ''Voice''. Ovaj šou s emitovanjem kreće od septembra na ružičastoj televiziji, koja je za njega kupila licencu.

U pitanju je jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u svetu, a u žiriju su uvek bile samo velike muzičke zvezde, od kojih će kandidati moći mnogo toga da nauče.

A kako Emina, osim što peva, i piše pesme za sebe, ali i svoje kolege, sasvim sigurno će imati i te kako šta da prenese onim budućim muzičkim zvezdama koje na ''slepim'' audicijama bude izabrala.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...