Emina Jahović prvi izabrani član žirija rijalitija Voice!

Emina Jahović prvi izabrani član žirija rijalitija Voice!

Stars -
Emina Jahović je prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija ''Voice''. Ovaj šou s emitovanjem kreće od septembra na ružičastoj televiziji, koja je za njega kupila licencu

Emina Jahović veoma vredno radi. Osim toga što je izbacila singl i na srpskom i na turskom jeziku, snimila spot za obe verzije, lepa pevačica snima i novi album. Materijal je pri kraju, a novi CD izdaće ''Siti rekords''.

Ali, tu nije kraj njenim aktivnostima! Ona je poslednjih nekoliko dana provela u razgovorima sa Milicom Mitrović, te su ove dve dame pregovarale o saradnji na nekoliko različitih polja.

Emina Jahović je prvi izabrani član žirija muzičkog rijalitija ''Voice''. Ovaj šou s emitovanjem kreće od septembra na ružičastoj televiziji, koja je za njega kupila licencu.

U pitanju je jedan od najpopularnijih muzičkih šou programa u svetu, a u žiriju su uvek bile samo velike muzičke zvezde, od kojih će kandidati moći mnogo toga da nauče.

A kako Emina, osim što peva, i piše pesme za sebe, ali i svoje kolege, sasvim sigurno će imati i te kako šta da prenese onim budućim muzičkim zvezdama koje na ''slepim'' audicijama bude izabrala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track