BOMBE NA PINKU: Novi rijaliti Models haus!

BOMBE NA PINKU: Novi rijaliti Models haus!

Stars -
Rijaliti, serije i filmovi obeležiće naredne mesece na Pink televiziji. Šou Voice, Farma 5 i turska serija Sila deo jesenje šeme

Nacionalna televizija Pink gotovo da neće imati pauzu ove godine između dve sezone. Dok će neke emisije ipak otići na zasluženi letnji odmor, u tim terminima naći će se nove serije i filmovi kao i novi rijaliti “Models house”.U utorak uveče je poslednje emitovanje veoma popularnog “Paparaco lova” (21.15) ove sezone, a i Ognjen Amidžić će svoj šou okončati krajem juna. Sve ostale emisije imaće svoja premijerna emitovanja sve do avgusta.

"Kada se završi “Farma”, početkom jula gledaoci će uživati u jednom potpuno novom rijaliti programu “Models house”, koji će doduše biti zastupljen dosta manje nego Farma", otkriva nam Darko Popović, pi-ar televizije Pink. "Ovaj šou će biti veoma zanimljiv, i to pre svega mlađoj populaciji."

“Kuća modela” je autorski format Boška Jakovljevića u kojem će učestvovati 11 mladića i 11 devojaka koji će proći obuku za manekene i tokom dva meseca trajanja šou programa upoznati modni svet regiona, a najbolji će dobiti već prve poslove. Oni će živeti svi zajedno u specijalno uređenoj kući koja se već gradi u Pinkovom filmskom gradu u Šimanovcima.

"Uz ovaj glamurozni projekat, gledaoce će obradovati novi serijski programi, kao i filmovi koji će barem tokom leta biti zastupljeniji na “ružičastoj” TV", kaže Popović.

I JESEN NA FARMIKao i prošle godine, nova sezona na TV Pink počeće 1. septembra i ponuditi bogat izbor domaćih programa, najavljuju sa ove televizije."Najviše pažnje privlači najava prve sezone u svetu najpopularnijeg muzičkog šoua ”Vojs”, zatim ”Farma 5”, kao i megapopularna turska serija ”Sila”, koja se već prikazuje u Hrvatskoj" ističe Darko Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track