TEŽAK RASTANAK: Stanija tuguje za Filipom!

Farma 4

TEŽAK RASTANAK: Stanija tuguje za Filipom!

Stars -
Starleta se, dok je u kući trajala žurka, sama u krevetu u gazdinoj kući borila da zaspi

Stanija tuguje.Pošto je postavljena za gazdaricu Stanija ima celu kuću za sebe, ali starleta tuguje jer nema Filipa da sa njim podeli postelju, koji je u nedelju napustio imanje u Lisovićima.

Iako je izjavila da joj neće mnogo nedostajati samo zbog ljubomore, dok je u kući trajala žurka, ona je sama ležala u krevetu u gazdinoj kući, dugo se boreći da zaspi. Starleta se odvikla od toga da spava sama, a budući da su ona i Filip bili nerazdvojni treba će joj neko vreme da se navikne.

Publika bira ko će od izbačenih farmera ponovo da se vrati na imanje, a prema Kurirovoj anketi najviše šansi da se vrati na Farmu ima Filip Panajotović i sudeći po njoj Stanija neće morati da se navikava na praznu postelju.

Međutim, Filip je odmah posle izlaska sa imanja rekao da mu je dosta i da ne bi voleo da se vrati, a da će Staniju verno čekati napolju.

"Ja sam se najiskrenije zaljubio u Staniju. Jedva čekam da izađe i da nastavimo ovo, ako treba", rekao je maneken čim je izašao sa Farme.

"Ja obožavam devojke, ali nisam imao puno veza. Prija mi žensko društvo i kad sam je upoznao shvatio sam da mi prija. Bilo mi je mnogo lakše sa njom, jedino će morati te neke ludosti koje su u njenoj glavi da ispravi", ispričao je Filip.

http://www.youtube.com/watch?v=N1OA6UP2qFA#!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track