Seve pali Slovence: Spremna koreografija za koncert!
Foto: Facebook

Seve pali Slovence: Spremna koreografija za koncert!

Stars -
Koncert u Stožicama održaće se u četvrtak s početkom u 20 sati i biće samo nastavak jedinstvene muzičke bajke naziva "Dobrodošao u klub" koja je započela u Rijeci

Svojom turnejom i muzičko - scenskim spektaklom "Dobrodošao u klub" Severina je već postavila nove standarde u muzičkoj industriji ne samo hrvatske, nego i regije stavljajući pred svoje kolege gotovo nedohvatljive izazove.

Zato ne čudi da je uoči koncerta u ljubljanskim Stožicama na druženju sa svojim obožavateljima Severina pokazala svoju skromnost, ali spremnost da porazgovara, fotografiše se i potpiše svakome od njih, koji su s oduševljenjem dočekali svoju muzičku ikonu i uživali u njenom društvu i u za njih neprocenjivim trenucima.

A koncert u Stožicama održaće se u četvrtak s početkom u 20 sati i bit će samo nastavak jedinstvene muzičke bajke naziva "Dobrodošao u klub" koja je započela u Rijeci, pa se nastavila u Beogradu, Skoplju i Zagrebu donoseći deo svetskog glamura i na regionalne pozornice.

Severinini koncerti ispunili su sva očekivanja, a u suradnji sa svojim timom pronašla je dobitnu formulu i publici u svakom od gradova predstavila ono najbolje od sebe.

Slovenska publika i ljubljanske Stožice biće peta postava Severine i njenog besprekorno organizovanog ansambla i odlična prilika da Severina i u Ljubljani pokaže zašto je smatraju najvećom pevačkom zvezdom u regiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track