Ava se danas obraća čoveku koga voli i njegovoj porodici!
Foto: You Tube

Ava se danas obraća čoveku koga voli i njegovoj porodici!

Stars -
Sutra ću se javno obratiti čoveku kojeg volim, i javno ću razrešiti misterije koje su među nama, još bi samo kazala, da ću se obratiti i njegovoj porodici, napisala je

Bivša učesnica Velikog brata, Ava Karabatić se "sakrila" od javnog života, od kako se prašina oko završetka rijalitija slegla. Verujemo da se lepa splićanka posvetila učenju, jer je i sama najavila da je čekaju ispiti kada izađe iz Kuće VB.

Na svom Fejsbuk profilu starleta je juče otkrila da sprema jedan novi projekat, kao i koju je lokaciju našla gde će otvoriti svoj kozmetički salon. Takođe je najavila da će napisati I svoju biografiju, kao I ko je osoba koja je u potpunosti osvojila njeno srce, tj osobu koju i dalje voli. Najzanimljivije od svega je što starleta sprema i svoj prvi singl, za koji je rekla da će ti biti "bum". Ava je sve to objavila i na Jutjubu.

"Sutra ću se javno obratiti čoveku kojeg volim, i javno ću razrešiti misterije koje su među nama, još bi samo kazala, da ću se obratiti i njegovoj porodici", napisala je.

"Nije bol za lude, bol je dar za ljude,od ljubavi preživi preboli,oprosti,voli,moli nadaj se i iznad svega veruj Ž.", Karabatićeva je podelila svoje stihove, a ako nam je suditi po slovu "ž" koje se nalazi na kraju citata, onda bi mogli da kažemo da je u pitanju Željko, ili možda i nije?

http://www.youtube.com/watch?v=2xmkeSTdEac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja