FARMA: Duelisti su Aki, Miki, Stanija i Filip!
Foto: Youtube

FARMA: Duelisti su Aki, Miki, Stanija i Filip!

Stars -
Farmeri su 11 od 14 štapića dali Akiju, a publika je odlučila da im je najmanje simpatičan farmer Miki. Farmeri su odlučili da kazne Staniju i Filipa i oni su direktno nominovani

Stanija Dobrojević je gazdarica ove nedelje, a ona odlučila da za sluge izabere Ljubu Pantović i Akija Markovića.

Publika je odlučila da im je najmanje simpatičan farmer bio Miki, a Aki je nominovan odlukom Farmera.

Farmeri su najviše štapića dali Akiju. Odnos je bio 11 prema 3.

Ljuba se svima zahvalila na lepim rečima i rekla da će joj nos biti u oblacima kada bude izlazila sa imanja. Aki je rekao da se Staniji ispunila želja da ide u Arenu, a pozdravio je Zoricu Marković i rekao da je bila sve u pravu. On je rekao da se 11 ukućana plaši Ljube i da je ponosan na sebe što je toliko ostao.

Stanija i Filip su direkitno nominovani jer su boravili dva puta u isto vreme u toaletu. Oni takođe idu u Arenu.

Farmeri su davali štapiće redom. Ekrem je prvi na redu. Rekao je da mora da da Akiju štapić. Memo je rekao da voli oba Farmera, ali ida sa Ljubom ima fanstastičan odnos, tako da je dao Akiju štapić. Ša je rekao da bez obzira na nesuglasice koje je imao sa Akijem, voli da, a voli i Ljubu, ali mora da da štapić Ljubi. Radojka je rekla da su joj poslednji dani bili pakao i da je od prvog dana sa Ljubom mnogo bliža, i da Akiju sleduje štapić. Vesna Rivas je rekla da je njoj nezgodna situacija jer je sa oboma imala veliku svađu, dala Akiju štapić.

Goca Božinovska je rekla da je njoj najteže. Akija je od prvog dana volela i hranila, a Ljubi je jednom već dala štapić, sada dala Akiju. Era rekao da mu je bila čast da pije kafu sa Ljubom. Akiju je poželeo da doživi karijeru kao i on što ima dugu, dao je Akiju štapić. Miki rekao da je Aki malo lenji, ali da je Ljuba besprekorna osoba. Danijel rekao da je Aki dobar momak, ali da mora više da poštuje druge ljude, dao Akiju. Jovana je rekla da sa oboma ima dobar odnos, dala štapić Akiju.

Filip Mitrović je rekao da sa Akijem ima najbolju komunikaciju, da nikoga nije povredio ili opsovao, ali ga svakako podržava. Dao je Ljubi štapić. Saška je rekla da su ona i Aki imali svađu neprijatnu, i njemu je dala štapić. Milan Tarot rekao da ga Aki podseća na njega kad je bio mlad. Dao je Ljubi štapić. Stanija je rekla da je birala sluge po tome što oseća da nju ne vole. Otkad su sluge da se situacija nije promenila naročito, ali Ljuba je demantovala sve tračeve, i njoj u lice nikad ništa nije rekla. Akiju je dala štapić jer je povredilo što su oni dali Filipu, a bili su mu drugovi.

http://www.youtube.com/watch?v=ccXQqEEZkS4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track