Memo: Nek je sotona otišla!

Memo: Nek je sotona otišla!

Stars -
Era i Memo su u dvorištu komentarisali tuču i obojica su se složili da im je žao Goce što je diskvalifikovana, a da je Vesna Rivas dobila što je zaslužila

Jutro je na imanju u Lisovićima mirno. Posle burne noći i diskvalifikacije Vesne Rivas i Goce Božinovske, farmeri su veoma tihi.

Era i Memo su u dvorištu komentarisali sinoćnu tuču i obojica su se složili da im je žao Goce što je diskvalifikovana, a da je Vesna Rivas dobila što je zaslužila.

"Drago mi je što je sotona otišla. Zamislii ti njeno pljuvanje. Tebi je napravila problem, Er. Moglu su te izbaciti i smijala ti se. Kakav je to čovek", rekao je Memo, ne krijući zadovoljstvo što je Vesna napustila imanje.

"Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Zlo radi, zlo će ti se vratiti. To je moj moto", zaključio je Era.

"Samo da su moji videli da sam ja dobro. Sve je to išlo u etar", zabrinuto je rekao pevač.

"Radojka se klela u Gocu, a nije na kraju ni da je isprati, poljubi", pridružio se Ša Memu u dvorištu.

"Šta li razmišljaju jutros. Da li je moralo da bude tako? Sve te uvisijane glave", zapitao se Era.

Ukućani su rekonstruisali celi sinoćnji događaj.

"Goca je iz sobe prvo provocirala Vesnu koja je bila u dnevnoj sobi i rekla je da više s njom neće sedeti. Potom je stiglo pismo. Vesna i Goca su ćutale. Dok nije Goca na kraju nešto progovorila, a Vesna je samo prevrnula očima i tada je krenulo", pričali su Fića i Ljuba.

"Ona (Vesna) je tražila to što je tražila. Ona je za mnom išla i guralame da bi ja reagovala. Vrhunski se spremila za ovo. Ona je psihopata. Kako možeš da radiš onakve stvari i da onda spavaš. Nju dva i po meseca niko nije mogao da izvede iz takta", pričala je Goca.

Podsetimo, pevačice su se noćas posle niza uvreda potukle! Prvo su se unosile jedna drugoj u lice, a zatim je Goca Božinovska krenula da hvata Vesnu za miom koji je pevačica nedavno pokazala, Vesna je udarila prvo desnom pesnicom, a zatim je počupala za kosu! Obe su potom diskvalifikovane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track