VESNA RIVAS: Nisam htela da je udarim, GOCA: Tužiću Vesnu, ojađena sam

VESNA RIVAS: Nisam htela da je udarim, GOCA: Tužiću Vesnu, ojađena sam

Stars -
U šoku sam. Premotavam film i pitam se sve vreme kako nisam mogla da se iskontrolišem. Uslovni refleks je čudo. Sada mi je sin pokazao snimak. Ona je mene prva počela da pipa, ispričala je Vesna Rivas

Pevačica Vesna Rivas posle izbacivanja sa Farme kaže da je u šoku posle tuče sa koleginicom Gocom Božinovskom i da ne zna kako nije mogla da se iskontroliše.

Posle svih uvreda i svađa koje je pretrpela na imanju u Lisovićima, Vesna otvoreno priča o odnosu sa ostalim farmerima, taktici, ko ju je najviše razočarao i šta misli o vezi između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića.

"U šoku sam. Premotavam film i pitam se sve vreme kako nisam mogla da se iskontrolišem. Uslovni refleks je čudo. Sada mi je sin pokazao snimak. Ona je mene prva počela da pipa, ali kada je krenula da mi podiže majicu i da joj ruka ide ka mojoj dojci, ja sam odreagovala. Nisam imala nameru da je udarim, već samo da sklonim njene ruke sa mene. Videćete da sam se posle toga ukočila, a ona je mene udarila par puta. Žao mi je što nisam uspela da se obuzdam, ne mogu da verujem šta sam uradila", rekla je Vesna.

U rijalitiju sta bili 80 dana. Posle svih napada i svađa, kako niste uspeli da izbrojite do deset?

Kako da se iskontrolišem. Pipala me je i to je za mene bio kraj.

Šta Vam je Goca rekla posle izbacivanja? Da li ste se videle u Zadruzi?

Bilo je tri noću i nismo se videle jer su mene sačekala jedna kola, a nju druga. Posle izlaska od nje nisam čula ni reč.

Goca Božinovska i Vi ste se u poslednje vreme stalno svađale. Zbog čega? Ima li neki dublji razlog ili samo sitne provokacije?

Nas dve se znamo od ranije. Pre Farme sam često čula da me je ogovarala, bockala i prozivala. Zbog čega, ne znam. Nisam se osvrtala na to, ali u rijalitiju smo bile prinuđene da budemo blizu. Ona nije prestajala da me ogovara i spletkari, pa je moralo je da dođe do toga da se žestoko posvađamo.

Goca Božinovska
Goca Božinovska

Folk pevačica Goca Božinovska rekla je da nije spavala od izlaska jer je non-stop sa prijteljima i porodicom, Goca tvrdi da je Vesna ljuta na nju jer je ona navodno uticala na to da je izbace iz Granda.

Božinovska je otkrila da nije uzimala 3.500 evra po nedelji, već da je „u ime svih dana i godina, jer su je podržavali u karijeri, televiziji Pink ništa nije naplatila“. Posle nemilog incidenta, kako kaže, oseća se iscrpljeno, ali ne odustaje od namere da Vesnu Rivas tuži.

"Šta da vam kažem, u šoku sam. Još ne znam gde se nalazim i šta se desilo, ali znam da sam tužna i ojađena šta mi žena uradi. Nikada nikoga ne bih udarila, nisam iz te priče. Čujem sad da ona kaže da sam je ja dodirivala. Prstom je nisam pipnula. Pokazala sam na njen stomak, a onda me je udarila", rekla je Božinovska.

Šta je bio uzrok vaše netrpeljivosti? Da li ste očekivali da će vas udariti?

Nisam očekivala. Na pamet mi nije palo. Čula sam da ta žena ogovarala i pričala da joj ja smetam još pre ulaska u rijaliti. Kada sam snimila pesmu „Okovi“, valjda je i ona nešto pevala tada. Ubrzo je izbačena iz „Granda“ i mene je okrivila za to jer je Saša Popović navodno moj prijatelj. Od prvog dana u rijalitiju ona me provocira i nisam htela da joj prećutim. Evo, gde nas je to dovelo na kraju.

Da li su vam ljudi iz produkcije objasnili zbog čega su vas izbacili?

Da se razumemo, ružna je slika na kojoj se neko bije, pogotovo ako su u pitanju žene. Verovatno je to razlog. Vesna će biti tužena jer me je nazivala prostitutkom i ku**om, da sam ja to onda ne bih ušla na „Farmu“, šta ću ja onda tamo!Velika prašina se podigla oko visine vašeg honorara koje ste ugovorili za učešče u šou. Da li je tačno da ste uzimali 3.500 evra po nedelji?

Ako hoćete iskreno, na „Farmi“ nisam imala honorar. Mislila sam da ću na imanju ostati najviše 4-5 nedelja i rekla sam ljudima iz produkcije da ću u ime svih onih dana i godina kada su mi pomagali u karijeru u rijalitiju učestvovati za džabe. Pink televizija mi je puno pomogla kako bih othranila svoju decu i to nikada ne bih mogla da zaboravim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track