SOLO IZLAZAK: Vipovci uživali u koktelima

SOLO IZLAZAK: Vipovci uživali u koktelima

Stars -
Vlada Vuksanović je na splavu sreo i bivšeg kolegu iz rijeliti šoua Survajver - Nevena Ciganovića
1 / 4

Popularni prestonički klub Fristajler ugostio je proteklog vikenda na stotine željnih prvoklasnog noćnog provoda, a u odličnim haus setovima i osvežavajućim koktelima uživale su i mnogobrojne poznate ličosti. Među vipovcima našli su se Gordana Radić, Gru, Nenad Cvijetić, ali i Vladimir Vuksanović kao i njegov imenjak Stanojević.

I jedan i drugi su u provod izašli solo, pa je i više nego jasno da za sada nemaju partnerke. Vlada Vuksanović je na splavu sreo i bivšeg kolegu iz rijeliti šoua Survajver - Nevena Ciganovića.

Iako je u pojedinim medijima objavljena vest da je na splavu, odnosno ispred, protekle nedelje došlo do incidenta, na Fristajeru ponosno ističu činjenicu da se u samom klubu, ni sada niti u protekloj deceniji, nisu dešavali ispadi, i da se vrhunsko obezbeđenje maksimalno brine za sve goste kluba.

Do tuče je naime, došlo na šetalištu na kojem se pored Fristajlera nalazi i deset drugih splavova, pa je samim tim suludo i tendenciozno povezivati sukobe sa klubom čijem je menadžemntu bezbednost gostiju na prvom mestu - kažu na Fristajleru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track