Nemanja: Onanisao sam, ali više ne!

Nemanja: Onanisao sam, ali više ne!

Stars -
Davno to vreme beše, radio sam to kao i svi mladići, sada ne. Ne sećam se da li sam imao neku inspiraciju i koga sam zamišljao, ali sam to radio kao i svi moji vršnjaci tada, iskreno je rekao pevač

Folk pevač Nemanja Stevanović poznat je kao osoba koja se sviđa mnogim devojkama koje prate njegov rad otkrio je da je nevinost izgubio sa 16 godina. Priznao je i da je imao seks na plaži, ali i da više ne onaniše.

"Davno to vreme beše, radio sam to kao i svi mladići, sada ne. Ne sećam se da li sam imao neku inspiraciju i koga sam zamišljao, ali sam to radio kao i svi moji vršnjaci tada", odgovorio je Nemanja na pitanja da li se samozadovoljava i podelio sa nama kada je bio i kako je izgledao njegov prvi seks."Davno. Bilo je to kada sam imao 16-17 godina sa devojkom sa kojom sam bio dve godine u vezi. Taj prvi put je bilo fantastično, šta drugo mogu da kaže", ispričao nam je Stevanović i dodao da je najneobičnije mesto na kom je imao seks plaža.

"Nemam pojma koje je najneobičnije mesto. Nisam neki egzibicionista, ali imao sam jednom seks na plaži", kaže Nemanja, koji nije želeo da otkriva koja je plaža u pitanju, ali i rekao da je najviše bez seksa izdržao u Farmi.

"Nisam to nešto merio, ali recimo da sam najduže bez seksa izdržao u Farmi. A dok sam bio u vojsci, bilo je tu izlazaka u grad, tako da nije puno vremena prolazilo", iskren je bio Stevanović.

"Nisam brojao koliko sam imao devojaka do sada", iskren je bio Nemanja, a zatim nam je i objasnio kakav tip žena on voli.- Volim definitivno umerene devojke, ali u svakom smislu umerene - kaže on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track