Najnovije vesti

CECA NA KISEONIKU: Nabija kondiciju pred koncert
Foto: Aleksandar Jovanovic

Sve za publiku

CECA NA KISEONIKU: Nabija kondiciju pred koncert

Stars
Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osećam se odmorno i sveže

Pred veliki koncert na Ušću 28. juna Ceca Ražnatović redovno ide u hiperbaričnu komoru i udiše čist kiseonik."Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osećam se odmorno i sveže uprkos brojnim obavezama koje traju od jutra do kasno u noć", priča Ceca Ražnatović. Pevačice obično pred koncert ne izlaze iz teretane, što zbog linije što zbog kondicije, ali Ceca je u odličnoj formi.

"Sve i da hoću, trenutno nemam vremena da treniram. Kondiciju nabijam tako što trčim sa slikanja u emisije, sa emisija na uvežbavanje novih pesama sa bendom i tako ukrug, priča Ceca kroz smeh.

Odlično raspoložena, kaže da broji dane do koncerta i da ne može da dočeka da istrči pred svoju publiku. Na Ušće će osim ljudi iz cele Srbije, autobusima organizovano doći i njeni obožavaoci iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Ukrajine...

Fanove će svakako usrećiti novim albumom koji izlazi 17. juna u izdanju "Miligram mjuzika" i "Siti rekordsa".

Pre izlaska albuma i koncerta na Ušću, Ceca će u petak napraviti žurku za svoju porodicu i najbliže prijatelje i proslaviće svoj jubilarni 40. rođendan. Otkriva i šta će poželeti dok bude gasila svećice na torti: "Volela bih da se zaljubim", kaže kroz smeh.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...