Ivan Gavrilović tukao diplomatu iz CG i pozivao se na Luku Bojovića!

Priveden pevač

Ivan Gavrilović tukao diplomatu iz CG i pozivao se na Luku Bojovića!

Stars -
Pevač se posvađao s nepoznatim muškarcem koji je kasnije pozvao policiju, pa su obojica dala svoje iskaze

Ivan Gavrilović, folk pevač, priveden je u petak u policijsku stanicu na Vračaru zbog verbalnog sukoba. Kako saznajemo, Gavrilović je nekoliko puta udario službenika ambasade Crne Gore u Beogradu. Crnogorski državljanin je policiji ispričao da se, dok ga je tukao, Gavrilović pozivao na vođu zemunskog kriminanog klana Luku Bojovića!

- Bio je vidno alkoholisan. Čak je pominjao i neke sekte. Optužio me je da sam namestio da mu "pauk" odnese automobil, što je čista glupost - ispričao je službenik ambasade Crne Gore policajcima!

Naime, dok je čekao svog oca da izađe sa klinike, pevač se posvađao sa nepoznatim muškarcem koji je kasnije pozvao policiju, pa su obojica dala svoje iskaze, a po urađenom zapisniku Gavrilović je pušten iz policijske stanice.

"Išao sam sa tatom da uzme slušni aparat i dok sam ga čekao ispred klinike video sam jednu lepu zgradu koja je na sebi imala čudne znakove, a koji su podsećali na sektaške. Ja sam prišao toj zgradi, gde je bio jedan čovek koji se odmah brecnuo na mene.Ja sam ga upitao da li je to tu neka sekta, a on je počeo da me vređa najgorim mogućim psovkama. On je vozio “audi” i kada je video da ja vozim “ford ka” rekao mi je kako sam ja niko i da nemam para za bolji automobil. Ja sam zatim otišao po tatu i kada sam se vratio policija, koju je on u međuvremenu pozvao, me je čekala. Policajci su me ispitali na licu mesta i rekli da obojica odemo u policijsku stanicu na Vračaru. Ja sam rado dao taj iskaz, jer niko nema pravo da te vređa na ulici. Pustili su me čim sam dao svoju izjavu, a kasnije sam saznao da je taj čovek vozač neke ambasadorke", izjavio je Gavrilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track