Izaberite svog pobednika Zvezde Granda
Foto: Youtube

Izaberite svog pobednika Zvezde Granda

Stars -
Osam super finalista boriće se za prvo mesto ovog muzičkog takmićenja, koji će se održati 22. juna

Finale Zvezde Granda održaće se u subotu uveče 22. juna, a za pehar će se boriti Aleksandra Prijović, Rada Sarić, Katarina Grujić, Slađana Mandić, Slobodan Đurković, Amar Jašarspahić, Stefan Lukić i Nemanja Anđelović.

Posle devet meseci traženja za mladim talentima i eliminacionim emisijama u subotu osam takmičera koji su SMS glasovima publike stigli do finala boriće se za prvo mesto. Nemanja Anđelović u subotu posle baraža vratio u superfinale. On je uspeo da u baražu dobije ubedljivo najviše SMS glasova publike iako je prvi ispao u eliminacionim emisijama Top 14.

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uveličaće finalno veče "Zvezda Granda", a pevačica će uručiti pehar pobedniku ovog muzičkog takmičenja.

Zvezde Granda emituje se od 2004. godine, Od samog početka glavni urednik i organizator ovog muzičkog takmičenja je Saša Popović, direktor i suvlasnik Grand produkcije. Prvi pobednik bio je Bane Mojićević. Milica Todorović bila je pobednik drugog serijala, zatim Dušan Svilar, Darko Lazić, Stefan Petrušić, dok je Darko Martinović pobednik poslednjeg serijala.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja