PONOVO ZAJEDNO: Jovana se vratila na Farmu!

PONOVO ZAJEDNO: Jovana se vratila na Farmu!

Stars -
Kada se pojavila na kapiji pala je u zagrljaj Danijelu, koji nije mogao da je pusti
1 / 4

Jovana Nikolić se vratila na Farmu! Manekenka je izgleda dobro i njeno zdravstveno stanje se popravilo budući da se vratila na imanje u Lisoviće. Kada se pojavila na kapiji pala je u zagrljaj Danijelu, koji nije mogao da je pusti iz zagrljaja.

"Živote moj, anđele moj. Kao da te je neko ukrao na pet godina. Najlepša moja, misice", bio je presrećan Crnogorac što mu je devojka vratila.

"Kada izađemo sa Farme idem kod mojih, idemo u stvari zajedno", rekla je Jovana dok je bila u njegovom zagrljaju.

"Ma ne puštam te više ni sekund", odgovorio joj je pevač.

"Svi ste mi nedostajali, a ti najviše, ne mogu da verujem koliko", bila je presrećna Jovana što se vratila na Farmu.

"Znala sam da te volim, ali toliko. Neprestano sam mislila na tebe. Sve je OK, veruj mi", rekla je Jovana kada su se našli sami u sobi.

Podsetimo, manekenka je prebačena u Narodni front zbog obilnog krvarenja, a lekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima jer je Jovana prvo posumnjala na trudnoću, ali se ispostavilo da je reč o cisti na jajniku. Prva informacija je bila da se Jovana neća vratiti na imanje i da će njeno mesto zauzeti Miki Mećava.

Stanija je srdačno zagrlila Jovanu koja se odmarala sa Danijelom i raspitivala se za njeno zdravlje.

"Bila sam pod stresom i trebalo je da se odmaram dva dana i da ništa ne radim. Sada sam dobro", rekla je Jovana, a kuma Stanija joj je rekla da je bila zabrinuta jer su im javili da se možda ne vraća na Farmu i sumnjala je na neku hiruršku intervenciju.

"Žalim što nije trudnoća. Dete bi se rodilo iz najveće ljubavi. On je moj čovek života", rekla je manekenka, koja non-stop govori svom dečku koliko ga voli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track