NARUČIO PRSTEN: Danijel večeras prosi Jovanu?!

NARUČIO PRSTEN: Danijel večeras prosi Jovanu?!

Stars -
Danijel je za nagradu izabrao verenički prsten s kojim će kleknuti ispred Jovane tokom žurke

Danijel Alibabić naručio prsten.Naime, Jovana Nikolić morala je da napusti imanje na dva dana zbog obimnnog krvarenja i i upale jajnika, a manekenka je priznala da je najviše sumnjala da je u drugom stanju. Posle dva dana provedenih u bolnici Narodni front, Jovana se juče vratila na imanje, a Danijel nije moga oda sakrije koliko je srećan što je ponovo vidi.

Njih dvoje se celi dan nisu razdvajali i neprestano su se ljubili i izjavljivali ljubav. Međutim, njegova sreća nije jedini dokaz ljubavi koji joj je pripremio.

Posle uspešno obavljenog zadatka, zadruga je obećala Danijelu i Ša ono što im najviše nedostaje na Farmi, a Danijel je za nagradu izabrao verenički prsten s kojim će kleknuti ispred Jovane tokom žurke koja će se večeras održati na imanju.Ša je hteo da mu zadruga donese njegovog psa.

Noćas je Jovana na kraju sastanka koji su imali farmeri obavestila sve ukućane da je imala upalu jajnika i da zbog toga ne može da diže ništa teže od kašike.

"Pre tri noći Danijel i ja smo mislili da sam trudna, međutim na našu žalost nisam. Ja bih to iznela dostojanstveno sa pravim čovekom, mojim budućim suprugom koga ću da pratim do kraja života. U pitanju je upala jajnika i zbog toga moram da mirujem", rekla je Jovana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track