KAD BOSANAC SLAVI: Gile se valjao po zemlji, Aleksandra mu pevala na uvce
Foto: Dragan Kadic

Nove Zvezde Granda popile pola kafane

KAD BOSANAC SLAVI: Gile se valjao po zemlji, Aleksandra mu pevala na uvce

Stars -
Žurka uz more alkohola Pobednik takmičenja „Zvezde Granda“ Amar Jašarspahić do jutra proslavljao pobedu s kolegama i prijateljima

Nije svako veče finalno veče.Amar Gile Jašarspahić, pobednik sedme sezone takmičenja „Zvezde Granda“, po završetku finala proslavio je svoj trijumf u beogradskom klubu „Carski lov“. On je okupio najbliže prijatelje, učesnike i voditelje ovog muzičkog šoua, s kojima se veselio do jutra.Bosanac je bio uzbuđen i pod utiskom, ali je sve to nestalo kad se latio mikrofona. Pevao je iz sveg glasa, a onda su mu se pridružili i ostali takmičari. Poskakali su na stolove, na kojima su igrali do jutra, a neki od njih su lomili čaše. Da bi zabava bila još uzbudljivija, Aleksandra Prijović, za koju se priča da je s Amarom u tajnoj vezi, otpevala mu je dve pesme na uvce. Pobednika su opsedali sa svih strana za autograme i slike, a on od sreće nije znao za sebe.

Ljubav ili prijateljstvo...Za Aleksandru i Amara se šuška da su u tajnoj vezi
Ljubav ili prijateljstvo...Za Aleksandru i Amara se šuška da su u tajnoj vezi

Veselo... Pevači igrali po stolovima i lomili čaše
Veselo... Pevači igrali po stolovima i lomili čaše

Zaplakao od sreće nova uzdanica produkcije grandSrce je htelo da mi iskoči!Amar Gile Jašarspahić iz Kaknja nova je zvezda „Granda“.On je oduvao ostalih devet kandidata i s nešto više od 160.000 glasova poneo ovu laskavu titulu. Od samog početka takmičenja dvadesetdvogodišnji Gile je mnogima bio favorit, te stoga ne čudi što je veliki broj ljudi slavio njegov trijumf.- Bio sam favorit, ali se nisam nadao pobedi.Šta ti je prolazilo kroz glavu pre nego što je Saša Popović izgovorio tvoje ime?- Osećao sam veliku tremu. Srce samo što mi nije iskočilo.Pošto si dobio stan u Beogradu, u koji već danas možeš da se useliš, da li ćeš se preseliti iz Bosne?- To je teško pitanje. Da mi nije Bosne, možda ne bih ni pobedio. Najverovatnije ću živeti na relaciji Bosna - Srbija.S kojom pevačicom bi voleo da snimiš duet?- S Aleksandrom Prijović.A šta bi još voleo s njom?- Mi smo samo prijatelji, a iz prijateljstva se rađa i ljubav. Što da ne.Šta te najviše privlači u Beogradu?- Splavovi, žene...Zar ne kažu da su Bosanke najlepše žene?- Sve su žene dobre, volim ih sve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja