NASTUPALE ZAJEDNO: Vesna Zmijanac iznenadila Nikoliju!

NASTUPALE ZAJEDNO: Vesna Zmijanac iznenadila Nikoliju!

Stars -
Mama i ja krenule smo u Berlin, gde je ona nekoliko nedelja pre toga ugovorila nastup. Nisam ni znala da je ona najavila da ću i ja pevati, tako da sam mislila da idem samo da joj pravim društvo, rekla je Nikolija

Mlada pevačica Nikolija Jovanović nedavno je imala svoj prvi pevački nastup. Sa majkom Vesnom Zmijanac pevala je u Berlinu, a posle toga ostala je u nemačkoj prestonici još nekoliko dana koje je iskoristila za šoping i uživanje.

"Mama i ja krenule smo u Berlin, gde je ona nekoliko nedelja pre toga ugovorila nastup. Nisam ni znala da je ona najavila da ću i ja pevati, tako da sam mislila da idem samo da joj pravim društvo. Međutim, kada smo stigle u Nemačku, shvatila sam da je ona ugovorila i moj nastup i bila sam u šoku. Srećom, već imam spremljen repertoar tako da nije bilo mesta za greške. Publika je odlično reagovala", kaže Nikolija.

"Nas dve ostale smo još nekoliko dana u Berlinu i odlično smo se provele. Naravno, nismo odolele šopingu u tom gradu. Kupila sam dosta stvari, pa mi je Vesna malo prigovorila zbog toga", iskrena je Nikolija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track