ZABORAVILA ŽELJKA: Ava u vezi sa fudbalerom Pjanićem?!
Foto: Dragan Kadic

ZABORAVILA ŽELJKA: Ava u vezi sa fudbalerom Pjanićem?!

Stars -
Ne znam da li M. ima neki dobar ugovor sa klubom, niti me to zanima! Doduše, pretpostavljam da ima. Neka naša veza, za sada, ostane tajna, otkrila je starleta

Ava Karabatić je, po svemu sudeći, zaboravila neuspešnu vezu sa Željkom Stojanovićem.Bivša ukućanka Velikog brata izjavila je u emisiji "Red carpet" da je u kontaktu sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine, kao i da je prihvatila ponudu fudbalera da poseti Sarajevo. Ipak, nije želela da kaže o kome je reč.

"Živela sam tri nedelje u Sarajevu, gde sam vodila kviz na jednoj televiziji. Obožavam Sarajevo, u poslednje vreme često posećujem glavni grad BIH, a potom i Mostar. Neću da otkrijem s kojim fudbalerom sam u kontaktu! Nije važno ko je on, ali je veoma zgodan", rekla je Ava, a na insistiranje novinara rekla je da su inicijali fudbalera M.P.

"Ne znam da li M. ima neki dobar ugovor sa klubom, niti me to zanima! Doduše, pretpostavljam da ima. Neka naša veza, za sada, ostane tajna. Pričaću više o tome ukoliko se veza razvije u nešto više", rekla je raspoložena starleta, i istakla da za sada ne razmišlja o udaji.

Kako se može čuti u sarajevskim kuloarima, Ava je od nedavno u tajnoj vezi sa dvadesettrogodišnjim fudbalerom Rome Miralemom Pjanićem (za čiji dolazak su zainteresovani Čelzi, Barselona, Totenhem, Inter dok “Bild” barata cifrom od 14 miliona evra, koliko navodno nudi Borusija Dortmund!).

Da li je Pjanić navodno raskinuo sa devojkom, manekenkom Dajanom Kavarom ili je Ava, napokon, pronašla pravu ljubav, saznaćemo uskoro.

Miralem Pjanić
Miralem Pjanić
http://www.youtube.com/watch?v=tbRY0vjguTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja