Nevena Miličević: Odlazim iz teškog primitivizna!
Foto: Twitter

Nevena Miličević: Odlazim iz teškog primitivizna!

Stars -
Manekenka je i denantovala da je u vezi sa Željkom Stanojevićem

Manekenka Nevena Miličević obratila se svojim fanovima nakon što je pročitala vest u medijima da je u vezi sa Željkom Stojanovićem.

Posle objavljenje fotografije na kojoj Željka drži za ruku, prva asocijacija na ovu scenu bila je da su manekenka i blizanac iz Velikog brata u vezi, ali je Nevena njihov odnos definisala kao bratski.

"Dragi moji,Što se novonastale spekulacije po tabloidima tiče, Željko i ja smo se našli zajedno, kao gosti na jednoj humanitarnoj manifestaciji u subotu uveče. Inače, tada smo se i sreli po prvi od žurke i finala Velikog brata, kao i verovatno poslednji, na neko vreme, jer on i Žarko u četvrtak putuju nazad u Pariz, a ja nazad u USA.

I Željko i Žarko su mi jako dragi i doživljavam ih kao braću.

Što se ruku tiče, imala sam visoke potpetice, a tlo je bilo neasfaltirano. Inače tako držim i oca i brata, a previdela sam činjenicu da živimo u dobu pre nove ere, što se rezonovanja ljudi tiče. Volim svoj narod jako, ali se isto tako radujem što me još samo 5 dana deli od odlaska iz ovog teškog primitivizma, u kom je sve taaaaaako banalizovano.

Veliki pozdrav za sve moje divne i pametne fanove!!! Budite mi bez brige.Voli Vas Nevena", napisala je manekenka na svom profilu na Fejsbuku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track