ANKETA: Ko će dobiti više štapića Stanija ili Memo?

ANKETA: Ko će dobiti više štapića Stanija ili Memo?

Stars -
Večeras će fameri deliti svoje štapiće i odrediti koji će farmer otići u duel, a gledaoci će SMS glasovima odabrati drugog duelistu

Stanija Dobrojević i Sulejman Haljevac Memo poslednje su sluge u ovom serijalu rijaliti šoua Farma. Saška Karan, koja gazduje imanjem, želela da odabere sluge metodom "eci-peci-pec", međutim to nije bilo moguće, pa se odlučila za Staniju i Memu.

Staniji je rekla da je niko ne mrzi i da je ona to "utripovala", a da samo treba da pokaže malo više poštovanja prema drugima. Dok je Memi rekla da je dobar čovek i veliki igrač. Stanija je bila šokirana, jer je i prošle nedelje bila sluga i da misli da sve svi foliraju i da je mrze.

Filipu je veoma teško palo što je starleta ponovo izabrana za slugu, a njegovo nezadovoljstvo je najviše kulminiralo sa svađom sa Vesnom Rivas.

Koliko su farmeri ljuti i ogorčeni na starletu najbolje je prokomentarisala Ljuba koja je rekla da će ove subote starleta "popušiti" štapiće i leteti napolje.

Večeras će fameri deliti svoje štapiće i odrediti koji će farmer otići u duel, a gledaoci će SMS glasovima odabrati drugog duelistu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track