VANREDNO IZBACIVANJE: Jovana napustila imanje!

VANREDNO IZBACIVANJE: Jovana napustila imanje!

Stars -
Imanje u Lisovićima napustila je Jovana Nikolić sa najmanjim brojem glasova publike

Jovana Nikolić dobila je najmanji broj glasova publike i ona je napustila imanje u Lisovićima.

Nakon što je pevačica Saška Karan u ponedeljak napustila imanje, i Jovana je završila svoju borbu za 50.000 evra.

Saška je inače bila poslednji gazda na Farmi i tako postala prvi finalista, ali je prva i izbačena zahvaljujući publici koja je najmanje glasala za nju.

Da farmerima ne bi bilo dosadno, vratili su se "stari", odnosno, izbačeni farmeri. Oni su dan proveli prepričavajući događaje kada su svi bili na okupu.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME MOŽETE GLASATI OVDE.

22.09 - Najmanje glasova dobila je Jovana i ona napušta Farmu.

http://www.youtube.com/watch?v=LZAH1BetEp4

21.52 - Linije za glasanje su zatvorene, Ognjen je sa farmerima.

Ognjen je pitao šta misle koliko njih će napustiti Farmu večeras. Oni su jednoglasno odgovorili dvoje. A mi ćemo uskoro videti....

Farmeri ne mogu da pretpostave ko će ispasti, ipak Vesna kaže da postoji mogućnost da će to biti Danijel, Ljuba ili Aki.

21.38 - Aleksandra pita goste ko je u opasnoj zoni, po njihovom mišljenju

Bane misli da je Radojka došla do svog maksimuma, iako nema ništa protiv nje i ima samo reči hvale, ali misli da se to ne traži. Kaća ima nekoliko favorita, na prvom mestu Ša, zatim Goca, Aki, Danijel... Renato kaže da su njegovi favoriti Goca i Danijel.

Učesnici u prethodnim sezonama složili su se da od prijateljstava nakon Farme nema ništa i da se oni sada ni sa kim ne čuju...

21.25 - Ognjen je sa Ša

Ša se često pominje u Filipovim i Stanijinim svađama, ali on ne zna zašto je to tako. Ša kaže da se ona njemu nikad nije sviđala kao simpatija, ali mu je bila "cool lik". Kaže da mu je bila simpatična van Farme, dok su bili u hotelu, koji su dobili kao nagradu posle svadbe, ali da se promenila čim su se vratila na imanje. On misli da se Filip nije vratio, da bi bila sa svima ok i fina devojka, mnogo bolja nego sa njim, jer bi sa svima komunicirala.

21.21 - Bane kaže da bez Vesne šou ne bi bio zanimljiv

Sandra kaže da ne zna ko su foliranti, ali i da Stanija i Filip imaju korist od veze, jer straleta ne bi imala sa kim da se druži. Renato misli da je to Vesna Rivas. Bane se složio i kaže da bez nje ne bi šou bio zanimljiv i da svakom šou treba takav takmičar. Kaća kaže da joj je Vesna zanimljiva osoba, ali foliranti su parovi.

21.02 - Farmeri su izabrali Staniju za najvećeg foliranta

Zadruga želi da čuje ko se najviše folirao na Farmi. Svaki Farmer treba da ustane i kaže ime i obrazloženje.

20.47 - Ljubavni parovi obeležavaju Farmu.

Sandra misli da ljubavni parovi obeležavaju svaku Farmu, kako kaže, ljubav definitivno pobeđuje. Ona kaže da oni nisu znali kako to prolazi kod publike, ali da sadašnji farmeri to znaju i mogu da koriste kao taktiku.

Kaća nije smatrala da pobedi zato što se zaljubila, mislila je da će pobediti Marjan.

Renato se slaže da ljubav pobeđuje.

20.21 - Katarini Živković je rođendan

Bane I Kaća kažu da se nikako ne bi verili na Farmi, ali i da ih mnogi porede sa aktuelnim parovima na imanju. Po mišljenju voditeljke Aleksandre oni su dokaz prave ljubavi.

Kaća kaže da ne može nikoga da osuđuje jer je i sama napravila mnogo grešaka kada je bila na Farmi, ali i da će se videti koji par je iskreniji kad izađu.

20.04 - Ognjen je na Farmi sa Filipom

Filip kaže da broji sitno i da se nije nadao da će dotle dogurati. Kaže da je presrećan zbog svega što mu se desilo na Farmi. Kaže da je sve radio srcem i da je iskreno zavoleo Staniju. Voli takav tip devojke i takav karakter kad ona neće, kako kaže, da odustane od onoga što je zacrtala.

Filip kaže da nikada nije imao vezu dužu od 4 meseca, dok Stanija jeste. Voleo bi da to funkcioniše i kad izađu, jer misli da će napolju biti sve savršeno. Stanija je izjavila da ga je dobro izdresirala na Farmi, a on misli da je u pravu, jer se promenio. Ranije je menjao devojke, a sada se trudi da bude drugačiji i da njoj odgovara.

Filip je rekao da će Stanija imati pored njega zaštitu i sigurnost, kaže da imaju sličnu viziju. On se nada da će se, ako ostanu godinu ili dve zajedno, venčati i imati bebu.

Oni planiraju da odu u Novi Sad kad izađu, a zatim na more, pa bi onda došli u Beograd.

20.03 - Linije za glasanje su otvorene

Gosti u studiu su bivši farmeri: Renato, Katarina Živković, Bane Janković, Sadra Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track