VANREDNO IZBACIVANJE: Ljuba napustila imanje!

VANREDNO IZBACIVANJE: Ljuba napustila imanje!

Stars -
Ljuba Pantović je četvrti finalista koji je napustio imanje

Ljuba Pantović dobila je najmanji broj glasova publike i napustila je imanje u Lisovićima.

Nakon što je Vesna Rivas, kao treći finalista, u sredu napustila imanje, večeras je i četvrti finalista završio svoju borbu za 50.000 evra.

Podsetimo, Saška Karan je prvi finalista koji je napustio Farmu u ponedeljak, a zatim je u utorak imanje u Lisovićama napustila Jovana Nikolić.

ZA SVOG FAVORITA MOŽETE GLASATI OVDE.

23.02 Ljuba je stigla

21.46 - Gosti komentarišu četvrtog finalistu koji je napustio imanje.

Cakana ne može da veruje da se finalisti raduju jer su izbačeni sa Farme. "Meni nije jasno zašto se oni raduju što ih je publika izglasala da ispadnu. Meni ne bi bilo drago. Što se Ekrema tiče, ja većeg neradnika nisam videla i potpuno je nazanimljiv, priča gluposti". Volela bih da ppobedi Goca i Radojka, rekla je Cakana.

Natalija podržava Akija i zaključila da on uopšte nije lenj nego samo mlad. "Ja imam takvog jednog kod kuće, mlad je, verovatno je tako navikao kod kuće", zaključila je Natalija kojoj su favoriti Goca i Radojka."Moji favoriti su Goca i Radojka, bez njih ne bi imali šta da jedu, a i higijena. Ali rad nije presudan", rekla je pevačica, dok Baki nema svog favorita.

"Nemam favorita, imao sam na početku, ali malo me je razočarao. Možda Danijel zato što je takav kakav je", neodlučan je pevač

Dejanu je favorit Goca: "Mislim da treba da pobedi Goca. razočarao me je Ekrem koji je rekao da je veća zvezda od Cece".

21.42 - Ljuba napušta imanje.

21.31 - Uskoro jedan farmer napušta imanje.

21.06 - Stiže pismo.

Faremeri koji su se ove nedelje vratili kao gosti treba da se izjasne ko bi, prema njihovom mišljenju, trebalo da pobedi.

Milan Tarot misli da treba da pobedi Stanija: "Mlada, lepa, pametna, završila je fakultet", Seksi Sandra kaže je njen favorit Danijel: "Dečko sa stavom, iskren, mlad, peva". Goca glumica kaže da treba da pobedi Goca Božinovska: "Ona je meni izrazito draga i veliki je radnik i borac". Dule kaže da svi koji su ostali treba da pobede, ali po njegovom mišljenju to je Radojka. Miki Mećava navija za Goca: "Mislim da je kompletna ličnost i njen odnos prema svima stvarima na Farmi". Era misli da treba da pobedi Memo: "Mnogo dobrih čokova i pozitivna energija". Daria je svima čestitala, a po njenom mišljenju treba da pobedi Goca: "Vredna je, veliki laf, iskrena". Filip Mitrović kaže Aki: "Sto posto realan, iskren, išao srcem, nije me nikad izdao".

21.03 - Komentarišu stanje na Farmi.

Cakana je za farmere rekla da su veliki neradnici."Veće neradnike nisam videla. Ja znam da smo mi hleb imali uvek. Ja sam pravila sir i prodavale smo ga. Stvarno ne mogu da skinem svoj veš da bih dobila pola kokoške".

Dejan je rekao da je njegov favorit bila Cakana, a Baki i Natalija su ga napali da se folira.

20.51 - Ognjen je sa Akijem.

Ognjen je pitao Akija da li reaguje na Seksi Sandru, ali i da mu se čini da je Sandra zaboravila pantalone.

20.48 - Šta je obeležilo Farmu?

Natalija smatra da su Filio i Stanija obeležili ovu Farmu. "Meni su glavna tema na Farmi Stanija i Filip, kao da je njihova Farma. Kad god upalim TV oni su tu", rekla je pevačica.

I Baki misli da su ljubavni parovi glavna tema ovogodišnjeg rijalitija. "Mislim da su obe ljubavne veze obeležile Farmu. Oba para su dobro izgurala, ali videćemo šta će biti", rekao je Baki.

Za Dejana su to bile svađe i zaključio da je nedostatak seksa glavni uzrok svađama. "Svađe su obeležile Farmu. Oni se svađaju zbog nedostatka seksualnih odnosa, te glumice i pevačice su navikle da imaju tamo bar dva tri puta nedeljno seks", zaključio je Dejan.

Cakani je najupečatlljivije bila svađa Goce i Vesne. "Što se mene tiče, Farmu je obeležila svađa Vesne i Goce, bilo je grozno. Uvek ima svađa, ali ovo je bilo baš ružno".

20.13 - U studiju tema prisluškivanje

Cakana kaže da Ognjen treba da dovede svakog ponaosob i da će se svi pomiriti.

20.05 - Ognjen je sa Memom i Stanijom.

Stanija: "Memo je čovek kog sam ja u početku zgotivila i branila ga, problem je nastao kad sam izjavila da sam srećna što je Filip ispao".

Memo: "Ona mi je rekla mnogo puta da Filip nije pravi muškarac za nju. Ne znam šta je Filip njoj rekao, ali ja nisam ništa ružno rekao za njih i nisam pokušao da ih rastavim. Mene boli uvo i za jednog i za drugog, želim im svu sreću"

Stanija: "Ja sam napravila distancu sa Ša i Memom da se ne bih zamerala Filipu, jedino mi je krivo što je Memo rekao da sam izjavila da sam srećna što je Filip izašao, to ti ne mogu oprostiti". Stanija kaže da nije bilo pitanja da će ih Era rastaviti: "On je takav čovek, voli da se šali, ali nije želeo da nas rastavi"

Stanija je izjavila da je strastvena, temperamentna, da brzo plane, ali da voli Filipa i da bi volela da uspe sa njim

Memo kaže da je Stanija dobra osoba: "Ja ću izgladiti odnose sa njom i sutra kad izađem, javiću joj se".

Memo i Stanija su se na kraju razgovora pomirili i zagrlili.

20.03 - Gosti u studiju su Dejan Stanković, Natalija, Cakana i Baki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track