GOCA BOŽINOVSKA: Vesna Rivas je kvarna osoba

GOCA BOŽINOVSKA: Vesna Rivas je kvarna osoba

Stars -
Ona je mnogo kvarna žena. Gradila je ime na tuđim imenima. Svađala se mnogima sa estrade, pričala je Goca

Goca Božinovska je Staniji objasnila kakav je njen odnos bio pre Farme sa Vesnom Rivas i zašto se desila tuča između njih dve. Goca je rekla starleti da je Vesna Rivas mnogo kvarna osoba.

"Ona je mnogo kvarna žena. Gradila je ime na tuđim imenima. Svađala se mnogima sa estrade, sa mnom i sa Mirom Škorić", rekla je pevačica.

"Vi imate nešto od ranije", rekla je Stanija.

"Zakleću ti se u moju decu. Pre 10 godina, kada su izašli moji "Okovi", bila sam kultura, normalna i vredna pažnje. Kolege su me volele. U to vreme je Saša Popović osnovao Grand produkciju i ja sam prešla kod njega, a u to vreme je i Vesna pojavila. Išli smo po emisijama i ja sam je valjda jednom slučajno, jer ja sam odsutna žena, zakačila rukom, a ona je po meni sutradan oplela po novinama. Otišla sam da kupim te novine, a ono slika karakondžule i moja u kojem me je napala da sam dno dna, nikakva pevačica, ližem Saši, a Sale mi se nikada nije ni udvarao, kako ona od mene ne može do Brene i Saleta", pričala je Goca.

"Mi se nismo ni upoznale nego pre tri godine kada smo išle na put u Moskvu. Večerali smo zajedno, jer smo zbog posla morale, ali nismo ni tada pricale", objasnila je Goca. Goca je ispričala kako ju je pogodilo i to što je Vesna pričala da se pokušala ubiti vešanjem i kada je spomenula neke osobe.

"On je mene držao ko primadonu. Otišao je drugoj, plakao je kad je odlazio, ali tako je moralo. Do goroba me je voleo", pričala je Goca o svojoj velikoj ljubavi.

"Konstantno me je pljuvala, da sam prostitutka, da sam žena koja se prodaje, drolja sa magistrale. Kako se ne boji da će ljudi dati demant na tu priču, ali takve stvari gde slušaju moja deca. Neću dozvoliti da me jedna bunaletina tako priča", rekla je Goca.

"Nek je ona živa i zdrava i neću ništa reći o njoj. Ona će za mene biti majka jednog sina i samo dalje od mene", rekla je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track