Tijana Vučetić: Pijani muž me je trudnu ubijao od batina!
Foto: Damir Dervišagić

Podnela zahtev za razvod

Tijana Vučetić: Pijani muž me je trudnu ubijao od batina!

Stars -
I dok sam bila trudna tukao me je i šutirao. Nisam imala hrabrosti da ga napustim jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela

Tijana Vučetić rešila da progovori.Petrojka iz serije „Selo gori, a baba se češlja“ i učesnica poslednje Farme pre dva meseca pokrenula je zahtev za razvod braka jer ju je tri godine zlostavljao suprug Slobodan Macura, s kojim ima dvoipogodišnju ćerku Andreu. Za Kurir je ispričala da je prošla kroz pakao i da je s detetom morala da potraži spas u Sigurnoj kući. Skoro svakog dana pijan ju je tukao, čak i u trudnoći, ali je preko svega prelazila jer ga je volela i nadala se da će biti bolje.Tri godine pakla- Nakon mog izlaska s Farme pokrenula sam zahtev za razvod braka. Nemam snage više da trpim fizičko i psihičko nasilje. Ako zbog nekog završite s malim detetom u Sigurnoj kući, taj svakako više nije vredan ni truda ni opraštanja. Sad je kraj, tri godine sam prolazila kroz pakao. Kad je pijan dolazio kući, tukao me je i maltretirao. Dobijala sam teške batine. Dok sam bila trudna, bio je izuzetno loš prema meni. I tad me je tukao, šutirao... Muka mi je kad pomislim na sve to. Iako su mi svi govorili da ga napustim kad je prvi put digao ruku na mene, nisam imala hrabrosti jer sam se plašila da mi ne naudi, a i mnogo sam ga volela - priča Tijana.Pre godinu dana boravila je s detetom u Sigurnoj kući i kaže da su joj to bili najteži trenuci u životu.Beg u Sigurnu kuću- Prošle godine sam s Andreom tamo boravila desetak dana i plakala sam po ceo dan. Želim javno da se zahvalim Vesni Stanojević na podršci koju mi je pružila. Sve sam to psihički teško podnela. Muž je dolazio tamo i molio me da mu pružim još jednu šansu, a ja sam pristala u nadi da će nam biti bolje. Vratila sam se kod njega, ali on je nastavio po starom. Tukao me je skoro svakog dana i pre dva meseca bile smo primorane da ga napustimo. Iznajmila sam stan u Žarkovu nedaleko od njega i tu sam sa ćerkom. Zbog finansijske krize prijavila sam se za Farmu, a zahvaljujući prijateljima i kumovima, mi smo žive.Bez obzira na sve ružno što je preživela, Tijana naglašava da ćerku nikad neće okretati protiv oca.- Ona je još mala i ne razume, ali oseća i burno reaguje. Nikad je neću trovati protiv oca, ali kad malo bude porasla, reći ću joj istinu, a ona neka sama odluči. Ne bojim se što će on čitati sve ovo. Sad sam psihički mnogo stabilnija nego ranije, samo da se finansijski izvučem - rekla je Tijana.

I one su trpele nasiljeMaja Marijana početkom maja dobila je batine od supruga Mladena Šmakića posla kraće svađe, nakon čega je završila u bolnici.Gocu Tržan udario je bivši dečko i probio joj bubnu opnu, zbog čega ga je odmah ostavila.Ljubinka Buba Dobrosavljev tvrdila je da je izgubila bebu jer ju je tukao bivši dečko, a dokazano je da joj je udario nekoliko šamara, za pobačaj nije bilo dokaza.

Tijana uklonila mladežTijana je pre tri dana uklonila mladež na nosu.- Skinula sam ga jer sam ga često kačila noktom i smetao mi je. Operacija je kratko trajala i sad je sve u redu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja