Slavica Ćukteraš se vaćarila s manekenom!

Popularna zvezda Granda našla se u Aleksandrovom žestokom zagrljaju

Slavica Ćukteraš se vaćarila s manekenom!

Stars -
Ipak, ona i dalje uživa u svojoj romansi, a manekenu Aleksandru je pohrlila u zagrljaj ne zato što je neverna Stefanu već zbog scene u spotu za pesmu „Kao nova“

Slavica u zagrljaju s mladim manekenom!Ćukterašica je uslikana kako se strasno ljubi s jednim momkom koji nije njen dečko Stefan Tanasković. Ovim postupkom zvezda „Granda“ je pokrenula priče da je raskinula dugogodišnju vezu. Ipak, ona i dalje uživa u svojoj romansi, a manekenu Aleksandru je pohrlila u zagrljaj ne zato što je neverna Stefanu već zbog scene u spotu za pesmu „Kao nova“.

Oni su sve ljubavne scene odradili bez pogovora, a toliko su bili uverljivi da bi im mogli čestitati i poznati glumci. Pevačica je promenila deo svoje ekipe, pa je rediteljsku palicu poverila Dejanu Milićeviću, stajling Nenadu Todoroviću, dok je za frizuru i šminku bio zadužen Srđan Petković.- Pesma „Kao nova“ ekranizovana je na neobičan i provokativan način. Ne volim da pričam o ljubavnom životu, ali moj dečko zna da je i ljubljenju u spotu - s muškarcima ili ženama - samo deo šou-biznisa - kaže Slavica.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track