MISTERIJA 007: Tajni susret Nataše Bekvalac i Džejmsa Bonda!

Dogodilo se baš kao na filmskom platnu

MISTERIJA 007: Tajni susret Nataše Bekvalac i Džejmsa Bonda!

Stars -
Glumac došao na otvaranje bašte restorana, čiji je suvlasnik pevačica, tek kad je saznao da su otišli svi novinari kako bi uživao u zabavi

Daleko od očiju javnosti!Letnja bašta restorana „Ke pasa“ u Beogradu počela je preksinoć s radom. Na žurki povodom svečanog otvaranja dogodio se tajni susret između glumca Pirsa Brosnana i Nataše Bekvalac, koja je, kako saznajemo, suvlasnik restorana, odnosno ima 20 odsto akcija. Njihovo upoznavanje niko nije zabeležio jer je holivudski superstar i jedan od najboljih agenata 007 došao tek kad je saznao da su sve novinarske ekipe otišle.- Nataša je stigla na zabavu oko deset sati u društvu svoje sestre Kristine i portparola. Pirs je došao posle ponoći, kad su već svi foto-reporteri napustili objekat. Tako je izbegao da se slika, a i na miru je mogao da se upozna s Natom, jednom od suvlasnica restorana - otkriva naš izvor.Među javnom ličnostima kao gosti Bekvalčeve bili su Ivana Nešović, Danijela Vranješ, Vesna Stanojević, Stefan Koković, Zoran Bašanović, Srđan Srećković i Vuk Brajović.(Lj. R.)

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Zoran Bašanović sa suprugom
Zoran Bašanović sa suprugom

Danijela Vranješ i Stefan Koković
Danijela Vranješ i Stefan Koković

Konkurencija Vladi i DačiNataša Bekvalac uplovila je u ugostiteljske vode, a zanimljivo je da je njen poslednji dečko Vladimir Vuksanović nedavno postao suvlasnik restorana na Kalemegdanu, dok bivši suprug Danilo Ikodinović drži kafanu u Beogradu i u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track