NEČISTA KRV 2: Ceca ponovo Koštana?!

Snima se

NEČISTA KRV 2: Ceca ponovo Koštana?!

Stars -
Reditelj Stojan Stojčić uputio poziv folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović da se pridruži glumačkoj ekipi u nastavku filma koji će početi da se snima krajem oktobra

Reditelj Stojan Stojčić koji snima drugi deo filma “Nečista krv” pozvao folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je povukla debitantsku ulogu Koštane iz kontroverznog ostvarenja zbog preterane golotinje, da se pridruži glumačkoj ekipi u nastavku.

On je tom prilikom uputio poziv folk zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović, koja je povukla debitantsku ulogu Koštane iz kontroverznog ostvarenja zbog preterane golotinje, da se pridruži glumačkoj ekipi u nastavku filma koji će početi da se snima krajem oktobra u pomenutom gradu.

"Ceca bi mogla da zaigra u "Nečistoj krvi 2", čak imam i ulogu za nju, ali dosad nismo ostvarili kontakt. U svakom slučaju ponuda je tu, pa ako pristane - biće dobrodošla - rekao je Stojan Stojčić, otkrivajući da će prva klapa filma pasti u oktobru.

"Čekamo jesenje tonove prirode, jer film počinje scenama Oktobarske revolucije. Ne nastavljamo “Nečistu krv” kao roman Bore Stankovića, već imamo matricu njegovog drugog dela “Koštana” koju ćemo izmestiti iz Vranja u centralnu Srbiju. Radnja se odvija posle Prvog svetskog rata, kada je bilo sedam žena na jednog muškarca. Priča se, dakle, odvija od 1918. do 1922. godine, a završava se venčanjem kralja Aleksandra i kraljice Marije. Aleksandra će tumačiti fudbaler, koji neverovatno liči na tenisera Novaka Đokovića.

Za potrebe snimanja filma, koji će nastati u koprodukciji Rusije, Ukrajine i Srbije, biće izgrađen filmski studio u Jagodini, a u ceo projekat uloženo je milion evra. Mnoge scene biće zabeležene u eksterijeru na nekoliko lokacija u okolini Jagodine. Namera Stojčića je da u ovom gradu sagradi filmski studio, koji će po ugledu na scenografije Emira Kusturice, prerasti u turističku atrakciju.

Glavna muška uloga pripala je Nenadu Jezdiću, dok se za lik stare Sofke reditelj još dvoumi između Snežane Savić, Olivere Katarine i Ružice Sokić. Za rolu Koštanine ćerke Salče potrebna je autentična mlada glumica, za kojom se traga među Romkinjama. Producent filma je Elena Frolova iz Ukrajine, Mile Jeremić radi scenografiju, dok će muziku potpisati Perica Kaluđerović.

http://www.youtube.com/watch?v=G8mPf9LzH6w

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track