Goga Sekulić: Na tabletama sam za smirenje, raspadam se!
Foto: Nebojša Mandić

Ispraća muža

Goga Sekulić: Na tabletama sam za smirenje, raspadam se!

Stars -
Pevačica juče ceo dan sređivala papire potrebne za pogreb supruga Igora Ramovića i nije bila u stanju da se pojavi pred novinarima

Nije joj ni do čega.Goga Sekulić, koja je prekjuče doputovala iz Nemačke dopremivši u Srbiju telo pokojnog supruga Igora Ramovića, kaže za Kurir da je od njegove smrti na lekovima za smirenje i da je očajna. Pevačica, uprkos bolu, mora da pripremi sve kako bi Igora ispratila na večni počinak.- Na tabletama sam, raspadam se! Ne znam kako ću ovo da preživim. Sa Igorovom majkom sam završavala papirologiju u Nemačkoj, a sada ovde rešavam dokumenta za sahranu. Kad sam došla, dočekao me je brat od tetke Novica i sad je moja porodica uz mene - rekla je kratko Goga, odlučivši da se ne pojavljuje pred novinarima koji su je čekali ispred stana u kojem je živela s Ramovićem.Ona je, prema rečima jednog komšije, tu prespavala, video ju je rano ujutro kako izlazi. Do zaključenja ovog broja nije se vraćala. Umesto nje, ispred zgrade u centru Beograda pojavio se njen prijatelj, koji je rekao da Goga ne želi da izlazi u javnost „dok muža ne isprati na miru“.(M. D. - Z. M.)

Sutra sahranaIgor Ramović biće sahranjen sutra u 13 časova na beogradskom groblju Orlovača. Njega će na večni počinak ispratiti porodica i brojni prijatelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track