Filip Mitrović voditelj na Pinku!

Filip Mitrović voditelj na Pinku!

Stars -
Filip bi uskoro trebao da se okuša i kao voditelj na televiziji Pink jer je dobio jednu takvu ponudu, međutim, on sam o tome nije hteo ništa da nam govori

Pop pevač Filip Mitrović podsetio je sve na svom Fejsbuk profilu da je danas prošlo dve godine od njegove prve audicije za “Prvi glas Srbije”, za šta vezuje svoj izlazak iz anonimnosti, a ovih dana očekuje da njegova pesma "Ljubavni parazit“ na Jutjubu probije cifru od milion pregleda.

Proverili smo sa mladim pevačem kako danas gleda svoju karijeru nakon dve godine rada na javnoj sceni.

"Karijera mi je krenula uzlaznom putanjom od kada sam došao u „Grand“ i na „Pink“. Veliku zahvalnost zbog toga dugujem Milici Mitrović i Saši Popoviću. Sada stalno radim i stalno imam posla i od kada sam u „Grandu“ počeo sam da dobijam pozive da radim i u inostranstvu. Pesma „Ljubavni parazit“ je jako dobro prošla i ovih dana očekujem da vidim i svoje prvo milionče na Jutjubu", izjavio je Filip.

Sve popularniji pevač je konstatovao i da je on najbolje iskoristio učešće u rijalitiju Farma, što se može oceniti po uspehu pesme "Ljubavni parazit“.

"Ušao sam na Farmu da se promovišem i da promovišem pesmu i u tome sam uspeo. Smatram da sam najbolje iskoristio stanovanje u Lisoviću jer sam promovisao ono čime se i bavim, a to je pevanje. Kako sam izbačen sa Farme, tako se i ovaj šou za mene završio. Nisam od onih bivših farmera koji ovih dana plaćaju fotografe i novinare da ih prate na svakom koraku i da koriste rijaliti za dalju neku promociju. Vratio sam se u realan život i posvetio sam se svojoj karijeri", izjavio je Filip za naš portal.

Prema nezvaničnim informacijama, Filip bi uskoro trebao da se okuša i kao voditelj na televiziji Pink jer je dobio jednu takvu ponudu, međutim, on sam o tome nije hteo ništa da nam govori.

Mitrović je otkrio i neke svoje planove za naredni period kao što su to da već priprema pesmu za „Grand festival“ za narednu godinu, a početkom sledeće godine planira i da izda svoj prvi album naravno za „Grand“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track