ČISTA DESETKA: Ceca oduševila Kimija Raikonena
Foto: Dragan Kadić

Folk zvezda pevala dva i po sata u Budvi

ČISTA DESETKA: Ceca oduševila Kimija Raikonena

Stars -
Vozač Formule 1 i bivši svetski šampion uživao među 5.000 ljudi na nastupu Svetlane Ražnatović u diskoteci „Top hil“

Spektakl za pamćenje.Svetlana Ražnatović održala je koncert u prepunoj budvanskoj diskoteci „Top hil“, a prisustvovao je i Kimi Raikonen, proslavljeni vozač Formule 1 i bivši svetski šampion. Publika je već oko 23 sata ispunila diskoteku do poslednjeg mesta i svi su s nestrpljenjem očekivali da se najveća balkanska zvezda pojavi na sceni. Dočekana ovacijamaCeca je na binu kročila oko jedan sat iza ponoći, dočekana ovacijama 5.000 ljudi. Taktovi numere „Lepi grome moj“ označili su početak dvoipočasovnog vrhunskog događaja.- Dobro veče, Budva, drago mi je što smo večeras zajedno i što smo pozitivni i veseli - uzviknula je Ceca i svi su je poslušali. I Nikola Peković, i Dejo Savićević, i Ivica Dragutinović... Raikonen sigurno nije razumeo njenu poruku, ali sve mu je bilo jasno po oduševljenju okupljene mase.Uskoro ponovo- Ovo mi je treći „Top hil“ za godinu dana. Bilo je fantastično. Atmosfera kakvu samo možete poželeti. Nažalost, Kimija nisam upoznala. Nadam se da je uživao u muzici i da je proveo lepo veče u Budvi - kazala je Ceca za Kurir, koja je novi susret s publikom na istom mestu zakazala za 4. avgust.

Nisu propustili zabavu... Nikola Peković i Dejan Savićević
Nisu propustili zabavu... Nikola Peković i Dejan Savićević

Kimi Raikonen
Kimi Raikonen

Diskoteci 240.000 evraUlaz je bio 25 evra, sto 500, separei 1.000, dok je zakup centralnog separea koštao 3.000 evra. Ako se uzme da ima 3.000 stajaćih mesta, 200 stolova, 60 separea, jedan centralni separe i sve se to pomnoži za pomenutim cenama, pa sabere, dođe se do toga da je prihod diskoteke, ne računajući prodaju pića, iznosio skoro 240.000 evra.

Milijarder se razbaškarioU „Top hilu“ bio je i jedan ruski milijarder kog je čuvalo brojno obezbeđenje, tako da mu se nikako nije moglo prići. Samo smo uspeli da primetimo da su za njega i prijatelje redovno dostavljane flaše s vinom koje koje je koštalo od 3.000 evra pa naviše.

Besna kola na parkinguNeki su na Cecin koncert stizali peške, neki opet, poput Deje Savićevića, na skuteru, a bilo je i onih koji su iskoristili priliku da pokažu svoje besne mašine. Nama je najupečatljiviji ostao „ferari“, a bilo je limuzina kao na najboljem sajmu automobila.

Korpa sa cvećem od RusaNakon prve pesme „Lepi, grome moj“ Ceca je dobila korpu sa cvećem, a kako Kurir saznaje, to je bio dar jednog viđenijeg Rusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja