Marta Savić: Mile plaća da ne idem na Farmu!

Marta Savić: Mile plaća da ne idem na Farmu!

Stars -
Moj muž ne žali da odreši kesu, plati više od drugih, samo da ja ostanem uz porodicu, rekla je Marta

Kako počnu pripreme za neki domaći rijaliti šou program, tako pozive za učešće dobijaju brojne poznate ličnosti. Marta Savić (47) kaže da je do sada više puta odbijala takve pozive.

"Zvali su me da uđem na Farmu i u Velikog brata, ali... Da sam slobodna i nemam porodicu, prihvatila bih poziv iz cuga, jer imam želju da me publika upozna baš onakvu kakva jesam - bez šminke, vrednu, pričljivu. Ali, ovako, nema šanse. Ne želim da iko zbog mog pojavljivanja u rijalitiju drži pod medijskom lupom mog muža ili ćerku, čeprka po njihovim životima, izvrće činjenice", kaže Marta.

Zar vam ne bi teško palo rano ustajanje, pošto je poznato da ne ustajete pre podneva?

"Ne bih se uopšte folirala, niti dodvoravala publici. I tamo bih spavala do podneva, možda i duže, a kad ustanem onda bih, kao i kod kuće, krenula da spremam, ribam, glancam... To sam ja!"

Šta na sve to kaže vaš suprug Mile Kitić?"Smeje se i kaže da mi tako nešto nije potrebno. Bolje je da sedim kod kuće i uživam, a on će mi dati više para nego što bi bio honorar u rijalitiju. Moj muž ne žali da odreši kesu, plati više od drugih, samo da ja ostanem uz porodicu.", kaže Marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track