TRAŽI TREĆU: Stojke na splavu bez Dejane i Bojane!

Solo izlazak

TRAŽI TREĆU: Stojke na splavu bez Dejane i Bojane!

Stars -
Bivši golman Partizana stigao je sam bez ženskog društva, odnosno manekenke Dejane Živković, s kojim u poslednje vreme provodi slobodno vreme

Vladimir Stojković sam došao na žurku. Bivši golman Partizana stigao je sam na novobeogradski splav bez manekenke Dejane Živković, s kojim u poslednje vreme provodi slobodno vreme.

U sjajnoj atmosferi na splavu Hot mess prepustile su se beogradske face koje su đuskale po separeima, a odličnoj muzici, uz bazen i tropske koktele uživali su pored, Vladimira Stojkovića, Sergej Trifunović, Viktor Savić, Vladimir Stanojević, Mladen Radulović, Boško Janković i mnogi drugi.

Podsetimo, Vladimir Stojković podneo je zahtev za okončanje četvorogodišnjeg braka jer je navodno saznao da ga je supruga Bojana varala. Do Stojketa je stigla priča da se Bojana tajno viđala s drugim muškarcem, mada je prema nekim informacijama on viđan u društvu druge žene.

Bivši golman Partizana još se nije sudski razveo, a već je svojoj i dalje zakonitoj ženi, navodno, našao zamenu. On je viđen kako se ljubi s manekenkom Dejanom Živković, koja je ostala upamćena i po tome što je pre dve godine imala letnju avanturu s Lolom Smiljanićem, a Stojke čak i ne krije, pa njihove zajedničke fotografije kači na Instagram.

Bojana je juče stigla sa Crnogorskog primorja, gde je bila sa sinom, ali nije htela da komentariše da je njen sušrug u vezi sa manekenkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track