GOCA: Zaboravila sam kako se vodi ljubav!

GOCA: Zaboravila sam kako se vodi ljubav!

Stars -
Pevačice Goca Božinovska i Cakana bile su gošće emisije Narod pita gde je Goca izjavila da se ne seća kako se vodi ljubav

Gosti emisije Narod pita su bile pevačice Goca Božinovska i Cakana.

Pevačice su odgovarale na pitanja gledalaca i komentarisale svoje učešće u ovom rijalitiju. Nakon što je produkcija dobila kritiku od jedne gledateljke da ne znaju kako se vodla ljubav početkom dvadesetog veka, Goca je izjavila da se ona ni u ovom veku ne seća kako se to radi.

Cakana je iskoristila priliku da pohvali Bebi Dol i rekla je da se one i danas, nakon farme, privatno druže.

21.09 Goca Božinovska je izjavila da je zaboravila kako se vodi ljubav. "Ljubav se uvek isto vodi. Neko se zaljubi na farmi, ne mogu svi da budu radnici. Ja sam pogrešno shvatila farmu. Mislila sam da ću biti najbolja ako najviše radim.", rekla je Goca povodom opaske gledateljke da se ljubav nije vodila kao na farmi na početku 20.veka.

Takođe, Goca je pohvalila Bebi Dol. "Uvek mi je ona bila interesantna. Stalno je krila alkohol. Iznenadila me jer je ona izuzetna domaćica. Ona je bila nama velika pomoć u kuhinji. Odlično je mesila hleb.", pohvalila je Goca Bebi.

Cakana je rekla da se ona i Bebi Dol nisu slagale najbolje na farmi, ali čisto iz higijenskih razloga.

21.05 Cakana se pohvalila da se jedino himna sa farme 1 emitovala. "Kod nas nije bilo portparola uopšte. Na ovoj farmi 4, je bilo istine i izazova, nama je uvek bilo interesantno da pošaljemo nekoga da uradi neki nemoguć izazov. U poslednjoj sezoni je produkcija videla da se farmeri svađaju isključivo kad je igra istina izazov, pa su onda rešili da samo bude istina.", rekla je pevačica.

21.00 Božinovska je rekla da u jednom momentu na farmi nije znala šta će da radi sa svojim životom. "Ja radim, radim, pa odem i zapalim cigaru i onda sam mirna. Neke lenčuge žene su uvek primetile moju cigaru, a ne ono što sam uradila.

20.53 Gocu Božinovsku su zvali gledaoci i hvalili nju i njeno učešće na farmi. Pevačica je obećala da će posetiti Novi Sad. "Svi ljudi su različiti i svako od gledalaca se identifikuje sa nama farmerima. Vredne žene i sposobne se sa mnom poistovećuju, a oni koji su za ljubav sa nekim drugim.", rekla je Goca.

20.22 Cakana je naglasila da je bila veoma pedantna na Farmi. "Mi smo imali i brašna, i pirinač i krompir i ništa nam nije falilo. Morate da postavite ispravan stav. Big Mama i ja smo se dovijale na sve načine. Viktorija i ja smo bile klan. Ja nijednu ružnu reč od Sandre Obradović nisam čula. Svaka joj čast. Ti mladi su mogli da nauče nešto od nas.", rekla je Cakana.

20.18 "Osim porodice, sve mi je nedostajalo. Moji prijatelji, moje drugarice, da im se izjadam. Stekla sam ja p rijateljice na farmi, ali ne smeš ništa da pričaš tamo. Falio mi je i sat.", rekla je Goca. Ona je naglasila da je zadruga bila poprilično rigorozna što se tiče kontakta sa spoljnim svetom. "Niko ne zna da sam svake nedelje ujutru plakala. Deca izlaze nedeljom, pa ja razmišljam kako voze, ali me brzo smire iz produkcije i kažu da je sve u redu.", požalila se Goca.

20.09 Goca je rekla da je uvek vezuju sa ostalim farmerima, aludirajući na Staniju i Filipa i zamolila je gledaoce da je ne pitaju više o drugim farmerima. "Pitajte me nešto drugo, vezano za mene, moj rad... Nemojte više o ostalim farmerima, više se i ne sećam ko je koga uvredio, farma je davno iza mene. Nemam snage da odgovaram više na takva pitanja.", zamolila je Božinovska.

20.05 Marija Lazić je predstavila svoje gošće, a to su Cakana i Goca Božinovska. Na početku, Goca je rekla da je nastavila da radi kod kuće, kao i na farmi. Cakana je pohvalila Gocu da se veoma dobro ponašala i da je možda bila bolja u nekom segmentu.Cakana je takođe uporedila farmu sa prosečnom Srpskom porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja