Darko Lazić: Plašim se za tatin život, dao bih sve da ozdravi
Foto: Nemanja Pančić

Prolazi kroz težak period

Darko Lazić: Plašim se za tatin život, dao bih sve da ozdravi

Stars -
Teško mi je da ga gledam u takvom stanju. Bespomoćno leži u krevetu, nije potpuno svestan i jedva me je prepoznao

Darko Lazić preživljava pakao zbog oca Milana, koji je pre tri dana u snu doživeo težak moždani udar u njihovoj porodičnoj kući u Brestaču.Pevač svakog dana obilazi tatu, koji je na intenzivnoj nezi na odeljenju za neurohirurgiju u zemunskoj bolnici. Tamo ga je i uslikao Kurirov fotograf, dok je s bratom i majkom išao u posetu. Zbog oca se vratio iz Crne Gore, gde je trebalo da održi nekoliko nastupa, a sa suzama u očima je izašao iz bolnice.- Tatu danas nisam video jer je prebačen na intenzivnu negu. Ne znam šta će dalje biti, nadam se najboljem. Već tri noći ne spavam, samo na njega mislim. Plašim se, sve bih dao da ozdravi. Po pet-šest puta dnevno dolazim u bolnicu da čujem novosti. Teško mi je da ga gledam u takvom stanju. Ne mogu da vam opišem kakav je moj Milan bio pre ovoga, a kako sad bespomoćno leži u krevetu. Nije potpuno svestan i jedva me je prepoznao. Doktor mi je rekao da je tražio da dođe i moj brat Dragan. Nažalost, nisu se videli jer su mu sada zabranjene posete - priča Darko.On ističe da lekari još nisu utvrdili uzrok moždanog udara.- Doktori su mi rekli da je imao povišen krvni pritisak. Moguće je da se to desilo zbog njegove gojaznosti ili je genetski, stvarno ne znam. Desna strana tela mu je oduzeta, verovatno zbog toga neće moći na operaciju - kazao je Darko.

Teška borba... Milan Lazić
Teška borba... Milan Lazić

Panika u kućiDarkov rođeni brat Dragan kaže da je u njihovoj kući u Brestaču nastao haos kad mu se tata šlogirao.- On je sada bolje. Doživeo je udar u utorak, dok je spavao. Počeo je da se guši u snu i odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Sve se desilo neočekivano. Verujem da će sve biti kako treba. Kad smo Darku javili šta se dogodilo, mnogo se potresao.

Darko večeras pevaBez obzira na zdravstveno stanje njegovog oca Milana, Darko Lazić večeras će nastupiti na beogradskom splavu „Blejvoč“.- Moram da radim, ne vredi da otkazujem svirku. To je moj posao. Kad bi se, ne daj bože, desilo nešto, tada ne bih otišao na nastup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track