Siniša: Šta imaš ispod haljine?  Soraja: Samo parfem i tvoje dodire!

Ekskluzivno: Kurir otkriva ljubavnu prepisku između selektora Srbije i starlete

Siniša: Šta imaš ispod haljine? Soraja: Samo parfem i tvoje dodire!

Stars -
Selektor reprezentacije tepa bivšoj učesnici „Velikog brata“ „čudo moje“, „mačak“, „srećko“, a ona njemu „dušice“ i „srce moje“

Soraja Vučelić i Siniša Mihajlović su u strasnoj romansi od 30. maja!Ona je samo tri sedmice ranije izašla iz rijalitija, a kako smo juče već objavili, upoznali su se na jednom beogradskom splavu, i to na Mihino insistiranje. Potvrda ove tvrdnje su poruke koje su bivša učesnica „Velikog brata“ i selektor fudbalske reprezentacije Srbije razmenjivali, a koje su sad dospele u posed Kurira, nakon što je Soraja pre desetak dana izgubila telefon na jednom splavu. A mi vam ih ekskluzivno prenosimo.Ljubavne porukeKoliko je veza između šefa stručnog štaba „orlova“ i atraktivne brinete čvrsta jasno se vidi u rečenicama koje su slali jedno drugome kad nisu bili u prilici da budu zajedno:Siniša: Na koji splav ideš?Soraja: River.Siniša: A šta imaš na sebi?Soraja: Usku haljinu s golim leđima.Siniša: Mmmm... A ispod uske haljine?Soraja: Tvoji dodiri i parfem po meni... Samo to.Siniša: To nije lepo od tebe.Brojao dane do susretaMihajlović je, sudeći prema ostalim porukama, brojao dane do susreta sa Sorajom dok je bio u Italiji ili dok je imao obaveza s fudbalskom reprezentacijom, a ona ga je, kad je bio van Srbije, obaveštavala o svakom svom koraku. Sve vreme su se trudili da njegova supruga Arijana, s kojom ima petoro dece, ne sazna za prepisku, pa su se dogovarali kad mogu da se čuju, pisali koliko su poželeli jedno drugo, Miha je Soraji tepao „čudo moje“, „mačak“, „srećko“, a ona njemu „dušice“ i „srce moje“. Podsetimo, Soraja je upravo zbog Siniše Mihajlovića ostavila biznismena iz Hrvatske s kojim je bila u vezi dve godine.

Jedva čekam da te vidim* Dobro jutro, čudo moje, još jedan dan, što je bilo daleko, došlo je blizu.* Mislim na tebe i jedva čekam da te vidim! Još dva dana, ljubim te i čujemo se sutra!* Čudo, nemoj da te neko prevari.* Jedva čekam da te vidim, čudo.* Čudo moje, nisam u mogućnosti da te zovem sada, videću malo kasnije, ali hoću da znaš da mislim na tebe!* Mačak, zvao sam te. Ako vidiš poruku u narednih pola sata, pošalji poruku da te nazovem, pošto idem da spavam jer sutra rano moram da se dignem jer idem na Kapri da primim neku nagradu. Ljubim te!* Pošalji mi neku sliku da me podsetiš, ali neku novu.

Baš si me dobro uspavao jutros* Je l‘ moje srce misli na mene kao ja na njega?* Dušice, nemoj da si mi nervozan, ja sam slavila i za onaj jedan gol, a bio si najlepši dečko na terenu, da znaš. Cmokić* Od 30.5.2013. može da me prevari samo jedan...:)* Baš si me dobro uspavao jutros* Pisala sam ti, ali vidim da ti nije stiglo, uživaj tamo gde ideš, pa kad budeš u prilici, pozovi me. Ljubim te i jedva čekam da te vidim.

Miha bez komentaraPozvali smo Mihajlovića, ali on nije želeo ništa da komentariše, dok je Soraja do kraja dana ostala nedostupna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track