TRI DANA: Atraktivna Marokanka u spotu Danijela Pavlovića

Radnja se dešava u Njujorku

TRI DANA: Atraktivna Marokanka u spotu Danijela Pavlovića

Stars -
Ova ekranizacija već je izazvala pozitivne reakcije, a osim pesme, oduševljenju zbog spota najviše je doprinela atraktivna Marokanka Hadda Akrim koja je angažovana kao model

Pop pevač Danijel Pavlović premijerno je publici predstavio spot za pesmu "Tri dana" sa kojom je učestvovao na skoro održanom festivalu "Sunčane skale".

Ova ekranizacija već je izazvala pozitivne reakcije, a osim pesme, oduševljenju zbog spota najviše je doprinela atraktivna Marokanka Hadda Akrim koja je angažovana kao model i koja je snimljena kako prolazi kroz veliki Njujork, gde su snimljeni svi kadrovi za ovaj spot.

S obzirom da je pop pevač završio na drugom mestu na "Sunčanim skalama", a da je njegova pesma postala veći hit nego pobednika, upitali smo ga da li oseća razočarenje što on nije pobedio u Herceg Novom.

"Iskreno, nikad nisam ni bio razočaran što sam osvojio drugo, a ne prvo mesto. Naprotiv, očaran sam. Stajati rame uz rame sa gospodinom Kemalom Montenom je čast. I svakako sam prezadovoljan plasmanom. I naravno, komentarima publke", rekao je Danijel.

Pošto je tekst pesme "Tri dana" poprilično intrigantan, proverili smo sa Danijelom da li je on nekada imao takve uzbudljive ljubavi i ko je ta osoba.

"Poznat sam kao neko ko nikada o svom privatnom životu ne priča pa će tako ostati i ovog puta. Pesma je tu da bi se pevala, slušala, a privatan život javna ličnost treba da zadrži za sebe. Da ne bude bas sve pod lupom javnosti, to je neka moja teorija", odgovorio je pevač, a na vama ostavljamo da pogledate i ocenite novi Danijelov spot.

http://www.youtube.com/watch?v=_o52Uj-HEt4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track