Milivoje Đurđević: Ljuba me je prevarila za roleks od 10.000 evra

Optužuje bodi-bilderku

Milivoje Đurđević: Ljuba me je prevarila za roleks od 10.000 evra

Stars -
Keša iz Kaluđerice tvrdi da mu je Pantovićka ukrala skupoceni ručni sat

Hoće pare koje mu duguje bodi-bilderka.Milivoje Đurđević Keša iz Kaluđerice tvrdi da ga je bivša učesnica „Farme „ Ljuba Pantović prevarila. On ističe da mu je uzela sat „roleks“, koji je procenjen na 10.000 evra, ali da je ona tvrdila da može da ga proda za pet hiljada evra više, pa ga joj on i dao. Sve se dešavalo pre desetak godina, a Keša do danas nije dobio ni pare ni sat.- Hteo sam da prodam sat za 10.000 evra. Ljuba je predložila da ga njoj prodam jer ona, kako mi je rekla, ima nekog čoveka koji bi ga kupio za 15.000. Rekla mi je da će od tih para meni dati moj deo, a ona uzeti 5.000 evra. Pristao sam jer sam joj do tada slepo verovao. U to vreme sam se družio sa njom i njenim bivšim suprugom Karađorđem - kaže Milivoje.Kada je sa kupcem trebalo da se nađu u jednom kafiću, došlo je do racije i policija je odvela bodi-bilderku u stanicu.- Ljuba i ja smo sedeli u jednom kafiću u tržnom centru u Kaluđerici i čekali smo kupca da dođe. Rekla mi je da ćutim i smeškam se, a ona će da priča. Nekoliko minuta kasnije u raciji su je odveli u stanicu. Posle nekih dva sata, kada je izašla, opet se videla sa mnom i rekla mi da joj je sat negde ispao. Poludeo sam, znao sam da me laže. Ko zna šta je uradila sa njim. Njen kum Z. J. bio je komandir u policiji, ali sad je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Siguran sam da su imali dogovor i izmislili raciju. Pokrenuo sam tužbu protiv nje kako bih naplatio štetu od 10.000 evra. Kada je Ljuba saznala za tužbu, došla je kod mene i obećala da će mi vratiti novac, pa sam odlučio da je povučem. Do dana današnjeg nisam video ni dinara od nje. Ona je zloća, crnja je od Karađorđa - rekao je Keša. Ljuba nije odgovorala na naše pozive.

Ogorčen... Keša tvrdi da je ljuba prevarant
Ogorčen... Keša tvrdi da je ljuba prevarant

Čabarkapa: Ljuba mi duguje 7.500 evraAleksandar Čabarkapa rekao je da je Ljubi Pantović pre ulaska u „Farmu“ pozajmio 7.500 evra za novu garderobu, a da mu je obećala da će mu vratiti kad izađe.- Meni još nije vratila pare. Imali smo dogovor i treba da ga ispoštuje jer će kad-tad morati da mi vrati novac.

Tražila pozajmicuNakon ovog incidenta, Milivoje Đurđević kaže da je Ljuba nekoliko godina posle toga opet dolazila kod njega i tražila mu pomoć u ime starog drugarstva.- Nekoliko puta sam joj davao pare i nikad mi ih nije vratila. U javnosti se predstavlja kao veliki humanista, a bilo bi joj pametnije da vrati svima dugove - rekao je Keša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track