PRETNJA: Severini poručili da ne dovodi Milana u Hrvatsku

Pevačica gost Radio Dalmacije

PRETNJA: Severini poručili da ne dovodi Milana u Hrvatsku

Stars -
Nakon što je poslušala reakcije slušaoca, pevačica je priznala kako se pribojavala komentara svojih sugrađana, no Splićaninu koji je prozvao oca njenog deteta nije ništa želela da poruči

SPLIT- Splitska pevačica Severina gostovala je u programu Radio Dalmacije gdje joj je jedan od slušalaca poručio da ne dovodi verenika Milana Popovića u Hrvatsku.

“Lipa je i naša je. Neka ona piva ali samo da joj ovamo ne dolazi dragi. Neka ostane tamo di mu je i misto”, poručio je slušalac.

Nakon što je poslušala reakcije slušaoca, pevačica je priznala kako se pribojavala komentara svojih sugrađana, no Splićaninu koji je prozvao oca njenog deteta nije ništa želela da poruči.

Tek je jednoj slušateljki koja je rekla da ne voli da ide na njene koncerte odgovorila da svakako najesen dođe u splitsku Arenu ili na Gripe kako bi se iz prve ruke uverila u kvalitet njene turneje.

Severina je kazala i kako posljednjih sedmica ne može da naspava te da se nada kako se to na njoj ne vidi. Ovo leto baza joj je rodni Split odakle odlazi na sve turneje, a s njom je celo vreme i 17-mesečni sinčić Aleksandar.

“I on ponekad ide sa mnom na koncerte. Dobro mali je, ali je već počeo da gleda cure”, našalila se pevačica rekavši kako će ići da pravi drugo dete čim popije kafu.

“Baš je lipo biti Severina, nagledam se lipih frajera”, za kraj je rekla Splićanka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track