ZA PAMĆENJE: Joksimović održao spektakularne koncerte

Publika uživala

ZA PAMĆENJE: Joksimović održao spektakularne koncerte

Stars -
Željko Joksimović održao je sjajne koncerte u Ohridu i na Dorjanu gde je nastupio prvi put

Pred više od 10.000 ljudi sinoć je na stadionu na Biljaninim izvorima u Ohridu Željko Joksimović održao još jedan nezaboravan koncert u Makedoniji.

Koncertu u Ohridu prethodilo je "zagrevanje" na Dojranskomjezeru dan pre gde je njegov nastup pozdravilo oko 5.000 fanova barda evrovizijske pozornice.

U impozantnom broju, kao i uvek sjajna makedonska publika, uživala jedve tople avgustovske večeri u nastupu jednog od najboljeg pop pevača u regionu.

"Koncert u Ohridu se zaista može opisati rečju "fenomenalan", kao i naravno na Dojranu gde sam prvi put nastupio", kaže Željko Joksimović i dodaje "Zahvalan sam publici zaista mnogo. Priznajem da sam očekivao ovakav koncert s obzirom na moju veliku ljubav koju već godinama imam sa makedonskom publikom."

Fanovi će bez sumnje još dugo pamtiti koncerte Željka Joksimovića u Makedoniji, pre svega zbog atmosfere, ali i zbog brojnih otpevanih hitova.

Joksimović je pevao od pesme "Libero", evrovizijskih pesama pa sve do poslednjeg mega hita "Ludak kao ja" a publika je sa njim pevala u glas.

Već za nekoliko dana, u četvrtak 8. avgusta, Željko Joksimović će održati koncert u Bijeljini za koji se već sada traži karta više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track