OLUJA JOJ U SRCU: Jelena Rozga pevala na proslavi  u Kninu
Foto: Dragana Udovicic

Godišnjica zločina nad Srbima

OLUJA JOJ U SRCU: Jelena Rozga pevala na proslavi u Kninu

Stars -
Pevačica je bila veoma raspoložena i napravila je pravi spektakl povodom godišnjice zločina nad Srbima koji se dogodio 1995. godine u vojno-policijskoj akciji "Oluja", a publika ju je sa oduševljenjem slušala

Nirvanu koju Jelena Rozga oseća u Beogradu, gde poslednjih godina u proseku nastupa jednom u tri meseca i uzima velike svote, očigledno je doživela i kada je odlučila da zapeva na proslavi godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja", tokom koje je ubijeno najmanje 1.886 osoba srpske nacionalnosti i proterano najmanje 250.000 stanovnika bivše Republike Srpske Krajine.Hrvatska pevačica rado dolazi u Beograd da peva za novac, a još radije nastupa na proslavi progona srpskog naroda.

Naime, hrvatska pevačica Jelena Rozga i njen kolega Oliver Dragojević pevali su na Trgu Oluja u Kninu povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, kao i 18 godina od ulaska hrvatske vojske u taj grad, iz kojeg su prethodno proterani svi Srbi, a veliki broj je ubijen.

Kako pišu hrvatski mediji, Jelena Rozga je bila veoma raspoložena i napravila je pravi spektakl povodom godišnjice zločina nad Srbima koji se dogodio 1995. godine u vojno-policijskoj akciji "Oluja" i publika ju je sa oduševljenjem slušala, dok su samo nekoliko sati ranije svog premijera Zorana Milanovića izviždali.

S druge strane, Rozga je veoma čest gost istih tih Srba, te u ovdašnjim klubovima gostuje u proseku jednom u tri meseca, a cene njenih nastupa kreću se, nezvanično, između 5.000 i 10.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja