Najnovije vesti

ČOLA U DUBROVNIKU: Tereza Kesovija mi je miljenica

Pripreme za koncert

ČOLA U DUBROVNIKU: Tereza Kesovija mi je miljenica

Stars
21:30h
Od hrvatskih izvođača cenim Parni Valjak, Olivera, Džibonija i naravno Tereza Kesovija, koja je moja miljenica, volim Terezu, izjavio je Zdravko Čolić

Zdravko Čolić priprema koncert u Dubrovniku koji smatra gradom u kom je počeo svoju karijeru, a napominje da od hrvatskih izvođača voli Parni Valjak, Džibonija, Olivera, i posebno izdvaja Terezu Kesoviju.

Šta vam znači koncert u Dubrovniku?

"Mi smo u Crnoj Gori imali neku malu vikendicu, a bilo je neko takmičenje u Dubrovniku i tu sam ustvari zaradio svoj prvi honorar i odmah ga potrošio na Stradunu, čak mislim na neke sladolede ili kolače. A kada sam imao 18 godina i kada smo napravili grupu Ambasadori, onda smo zajedno sa grupom Indexi svirali ceelo leto u Dubrovniku, na tek izgrađenoj plaži Ploče."

Koga od kolega u Hrvatskoj najviše cenite, od novijih generacija? Jeste li i koliko upoznati s hrvatskom muzičkom scenom?

"Ja nisam baš poznat po tome da imenujem ljude, ali od ovih mojih generacija, izdvojio bih Parni Valjak, Olivera, Džibonija i naravno tu je Tereza Kesovija, koja je moja miljenica. Sa Terezom sam čak zajedno i pevao na nekim festivalima. Volim Terezu.Za kraj, u čemu je tajna mladolikog izgleda?

"Ja to kampanjski, malo dobijem kilograme, pa ih se onda rešavam i tako stalno. Ali volim da trčim i pazim da živim što zdravije. Oduvek sam voleo sport i tome pridavao veliku važnost, a u mladosti sam se bavio fudbalom i atletikom.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...