Memo i Ša drugi dan Bajrama proveli sa fanovima!

U Sarajevu

Memo i Ša drugi dan Bajrama proveli sa fanovima!

Stars -
Sha je stigao u Sarajevo pre svega zbog Meme, ali i zbog poslovnih obaveza. On i Memo jedva da mogu proći zajedno ulicama Šehera, a da im ne prilaze brojni građani kako bi se fotografisali sa njima

Pobednik Farme Sulejman Haljevac Memo prvi dan Bajrama ugostio je jednog od prijatelja kojeg je stekao tokom rijaliti takmičenja. On nije bilo ko, radi se o sve popularnijem reperu Nenadu Aleksiću Sha, pre svega Meminom bratu, kako to on često voli istaknuti.

Sha je stigao u Sarajevo pre svega zbog Meme, ali i zbog poslovnih obaveza. On i Memo jedva da mogu proći zajedno ulicama Šehera, a da im ne prilaze brojni građani kako bi se fotografisali sa njima.

Stoga su ovoga petka dan proveli sa fanovima i novinarima u ćevabdžinici `Galatasaray`, koja je u vlasništvu Meminog punca, proslavljenog fudbalera Tarika Hodžića. Od brojnih prolaznika koji su svraćali kako bi se fotografisali sa njima, Memo i Sha su jedva stigli da nešto pojedu.

Sarajlije su baš kao što smo navikli za Memu imali reči hvale, a posebno je interesantna situacija sa reperom, koji je od svih dobijao brojne pohvale, te su svi oduševljeni s njim, a nije tajna kako su naročito sretne zbog fotografisanja sa Sha bile pripadnice ženske populacije.

"Kada negde upoznaš pravog druga koji je bio tvoj verni čuvar, samo mu vrati tako što ćeš ga dovesti u Šeher gde je ljubavi na pretek. Hvala ti Bosno i Hercegovino", izjasnio se Memo koji je očito prezadovoljan načinom na koji su Sarajlije dočekali njegovog prijatelja Sha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track