Vrela noć sa Željkom Joksimovićem u Primoštenu

Više od 4.000 posetilaca

Vrela noć sa Željkom Joksimovićem u Primoštenu

Stars -
Samo za prvu priliku u klubu "Aurora" postavljena je velika bina, rasveta i led ekran koji su došli pravo iz Beograda, a u organizacijii režiji produkcije Minacord

Uprkos vremenskim nepogodama tokom dana u Hrvatskoj, dugo planirani nastup Željka Joksimovića u popularnoj "Aurori" u Primoštenu sinoć je protekao bez kiše, a temperatura je rasla tokom noći sa svakom novom izvedenom pesmom popularnog umetnika u našem regionu.

Više od 4.000 posetilaca, većinom ženskog pola, nestrpljivo je čekalo da Željko Joksimović počne nastup pred publikom pristiglom mahom iz Splita koja, podsećamo, već dugo i sa nestrpljenjem očekuje njegov koncert.

Atmosfera je očekivano bila fantastična, hitovi Joksimovića zajedno sa raspoloženom publikom opuštenom kraj mora, učinili su da i ovaj koncert ostane dugo u pamćenju prisutnima.

Samo za prvu priliku u klubu "Aurora" postavljena je velika bina, rasveta i led ekran koji su došli pravo iz Beograda, a u organizacijii režiji produkcije Minacord.

Posle premijere na velikom koncertu u Bijeljini pre samo dva dana, Željko Joksimović je ponovo nastupao na svom razglasu, KV2 VHD, koji predstavlja poslednju reč tehnologije itime najavio buduću praksu nastupa sa kompletnom tehnikom iz sopstvene produkcije.

Foto: Minacord
Foto: Minacord

Foto: Minacord; Atmosfera u Primoštenu
Foto: Minacord; Atmosfera u Primoštenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track