OSTVARILA SAN: Ava Karabatić ima dečka Beograđanina

Rekla ne porekla

OSTVARILA SAN: Ava Karabatić ima dečka Beograđanina

Stars -
Ava i njen izabranik Vojin na beogradskom splavu „Amsterdam“ uživali su na intimnoj večeri, uz belo vino i sveće

BEOGRAD - Hrvatska starleta Ava Karabatić konačno je sebi ispunila želju da nađe dečka Beograđanina. Još joj je ostalo da ga natera da je odvede pred oltar jer, kako je često govorila u „Velikom bratu“, san joj je da se uda i živi u srpskoj prestonici.

Ava i njen izabranik Vojin na beogradskom splavu „Amsterdam“ uživali su na intimnoj večeri, uz belo vino i sveće. Ona u elegantnoj, crnoj haljini i visokim potpeticama, a on u opuštenoj, sportskoj varijanti, uživali su u pogledima i dodirima, sve dok nisu primetili blic fotoaparata.

U svom stilu, starleta je tražila da vidi fotografije kako bi se uverila da je ispala dovoljno lepa. S druge strane, njen izabranik nije želeo da priča.

- Došla sam u Beograd kako bih promovisala spot. Tu sam, ali se uskoro vraćam u Hrtvatsku. Još uvek nisam kupila stan u Beogradu, ali je ta želja i dalje na snazi. Najaktuelnije je da mi je ostao još samo jedan ispit na fakultetu, tako da ću uskoro i diplomirati. Moj dečko jeste iz Beograda, zove je Vojin i srećna sam - rekla je ukratko Ava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track