SAMO ZA ŠA: Hanka Paldum napravila bajramsku baklavu

Poseta BIH

SAMO ZA ŠA: Hanka Paldum napravila bajramsku baklavu

Stars -
Ša je sa Memom posetio i Hanku Paldum, koja je samo za gosta iz Beograda napravila baklavu

Nakon što su Sarajevo posetili Goca, Miki, Jovana i Danijel, jučer je, na prvi dan ramazanskog Bajrama u Šeher stigao i Nenad Aleksić Ša.

On je, naravno, došao u posetu svom kumu Sulejmanu Haljevcu Memi, koji se potrudio da popularnom Beograđaninu pokaže sve lepote našeg grada i širokogrudnost Bosanaca i Hercegovaca.

Tako ne čudi što je Ša u šali prokomentarisao da su ga "razvukli kao harmoniku", kao i da zbog mnogobrojnih obaveza nije stigao da spava ni sat.

Nakon posete Avaz Twist Tower-u Memo je u večernjim satima svog kuma odveo i u popularnu "Pivnicu", gde su u društvu prijatelja uživali uz tamburaše do sitnih sati.

Ša je sa Memom posetio i Hanku Paldum, koja je samo za gosta iz Beograda napravila baklavu!Već sutradan Ša je probao i specijalitete u ćevabdžinici "Galatasaray" kod Meminog punca Tarika Hodžića, a skoro četiri sata je proveo slikajući se sa fanovima i davajući intervjue.

Memi je bilo puno srce zbog načina na koji je Sarajevo dočekalo njegovog najboljeg prijatelja iz Beograda, pa je na svom FB profilu napisao

"Kada negde upoznaš pravog druga, koji je bio tvoj verni čuvar...Samo mu vrati to tako što ćeš ga dovesti u Šeher, gde je ljubavi na pretek...Hvala ti, Bosno i Hercegovino!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track